HomeHL-SportsSuper League: Σέντρα στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Super League: Σέντρα στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ατρόμητου ανοίγει την αυλαία στην 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan Super League

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της  Super League 

Οι Αρκάδες υποδέχονται τον Ατρόμητο στο γήπεδό τους στον εναρκτήριο και σαββατιάτικο αγώνα της  Super League  για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της για την κανονική της διάρκεια.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκαρντάφσκι και Καστάνιο για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Όπως επίσης θα έχει εκτός και τους τραυματίες Τασουλή και Μπαρτόλο, όπως και τον ανέτοιμο Ρεγκίς.

Ο τεχνικός των Αρκάδων όμως πήρε στην αποστολή για το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος τους νεαρούς Ηλία Χριστόπουλο, Ιβάν Ντεμιντένκο και Μπαγκού Καφί. Δείτε πιο κάτω ξανά τους εκλεκτούς του Αστέρα.

Η αποστολή του: Τερματοφύλακες: 1. Παπαδόπουλος, 33. Σγουρής και 99. Τσιφτσής

Αμυντικοί: 2. Γκαρσία, 12. Καρμόνα, 18. Ατιένθα, 29. Άλβαρες, 39. Χριστόπουλος, 69. Αλάγκμπε και 97. Ζουκάνοβιτςέσοι: 7. Τιλίκα, 8. Μουνάφο, 14. Σάνταφε, 17. Ιγκλέσιας, 20. Μπερτόγλιο, 23. Ριέρα, 40. Σίτο και 64. Προύντζος

Επιθετικοί: 9. Μπαράλες, 54. Ντεμιντέκο, 77. Ζουγλής και 88. Μπαγκού Καφί

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του φιλοξενούμενου Ατρόμητου.

Οι Μαυρομάτης, Κλωναρίδης αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Κρις Κόουλμαν, που δεν θα έχει μόνο τους μακροχρόνια απόντες Κιβρακίδη και Σουάρεθ.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος και Κλωναρίδης.

Η  Super League  ως γνωστόν έχει ανακοινώσει πως σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (04-06/03) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 

Σάββατο 4 Μαρτίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 20.00 (NS2)

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: 16.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: 17.00 (NS PRIME)
Λαμία – Άρης: 17.30 (COSMOTE SPORTS TV 2)
ΟΦΗ – ΑΕΚ: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)
ΠΑΟΚ – Ιωνικός: 20.30 (NS PRIME)

Δευτέρα 6 Μαρτίου

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση