HomeHL-GreeceΑλέξης Κούγιας: Περιμένω την απολογία του σταθμάρχη, δεν ξέρω τι ομολόγησε

Αλέξης Κούγιας: Περιμένω την απολογία του σταθμάρχη, δεν ξέρω τι ομολόγησε

«Περιμένω να δω τι ερωτήσεις θα υποβάλει η κ. ανακριτής και τι απαντήσεις θα δώσει ο κατηγορούμενος, ώστε να αντιληφθώ εάν η ανάκριση κινείται στην ορθή διάσταση», δηλώνει ο συνήγορος θυμάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, μίλησε για την διαδικασία που θα ακολουθήσει.

«Περιμένω με αγωνία να απολογηθεί ο κύριος κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ομολογήσει αυτά που έχει ομολογήσει, δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει ομολογήσει» είπε και συνέχισε: «Περιμένω να δω τι ερωτήσεις θα υποβάλει η κ. ανακριτής και τι απαντήσεις θα δώσει ο κατηγορούμενος, ώστε να αντιληφθώ εάν η ανάκριση κινείται στην ορθή διάσταση».

Ξεκινάμε από τη βάση της πυραμίδας που είναι ο σταθμάρχης, εξηγεί, ακολούθως πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη την επάρκειά του.
Εάν ο άνθρωπος αυτός επελέγη αξιοκρατικά σε μία τόσο υπεύθυνη θέση.
Εάν διαπιστώσει ότι υπάρχει μία ανεπαρκής υποδομή επαγγελματικής και εν γένει προσωπικότητας πρέπει να διερευνήσει ποιοι είναι αυτοί που τον επέλεξαν, τι έλαβαν υπόψη τους και τον επέλεξαν για αυτή την τόσο σημαντική θέση.
Διαφήμιση
Διαφήμιση