HomeHL-9Θρήνος για τον 44χρονο Νίκο – Σήμερα το… τελευταίο αντίο

Θρήνος για τον 44χρονο Νίκο – Σήμερα το… τελευταίο αντίο

Στο Γάζι Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρήνος επικρατεί για τον άδικο χαμό του 44χρονου Νίκου, το πτώμα του οποίου ανασύρθηκε προχθές από τη θαλάσσια περιοχή κοντά στον οικισμό «Θησεάς» δίπλα από την Παντάσαννα.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 44χρονο στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πολύδροσο Γαζίου.

Σε απόμακρη παραλία εντοπίστηκε ο 44χρονος Νίκος

Την 1η Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος εντόπισε στην θάλασσα κοντά στον οικισμό «Θησέας» κοντά στην Παντάνασσα το άψυχο σώμα ενός άνδρα.

Οι λιμενικοί έβγαλαν στην παραλία την σορό ενώ εξαιτίας του ότι ήταν αρκετά δύσβατο το σημείο κινητοποιήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν το πτώμα και να το μεταφέρουν στον κοντινό δρόμο ώστε να το παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις έγινε ο απεγκλωβισμός διαπιστώθηκε πως η σορός άνηκε στον 44χρονο Νίκο με τις αρχές να ειδοποιούν την οικογένειά του.

Η σορός του  μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του 44χρονου.

Το τροχαίο που προηγήθηκε και η αγωνία της οικογένειας

Η αγωνία της οικογένειας από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια καθώς ο 44χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, τα ίχνη του 44χρονου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημά του εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιόκαστρου, λίγο πριν την γέφυρα. Ο ίδιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα και ίσως βρίσκεται σε σύγχυση.

Μάλιστα, η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση