HomeΚΡΗΤΗΚάλεσμα για αίμα από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Κάλεσμα για αίμα από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

«Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Βαθιά είναι η θλίψη μας για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία, αλλά ακόμα μεγαλύτερη η οργή μας για το πώς είναι δυνατόν να χάνονται άδικα τόσες ζωές, εν έτη 2023, όπου η ανάπτυξη της τεχνολογίας βρίσκεται στο απόγειο.

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη μετωπική σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών που άφησε πίσω της εκατόμβες νεκρών δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από υποσχέσεις για την αναζήτηση των αιτιών.

Μπορούμε και θα παρέμβουμε καθοριστικά ώστε όχι μόνο να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της, αλλά θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή τον αγώνα για να μην σακατεύεται κανείς και χάνει τη ζωή του στον 21ο αιώνα για τα κέρδη μιας χούφτας παράσιτων, που αδιαφορούν για τη ζωή και την ευημερία του λαού.

Παλεύουμε για ασφαλείς, δημόσιες και φτηνές σιδηροδρομικές μεταφορές, ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή κόστος.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

Το σωματείο μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας. Είναι πολύ σοβαρές οι ανάγκες σε αίμα για την περίθαλψη των τραυματιών του δυστυχήματος. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν αίμα, να δώσουν ζωή.

Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ:

• Καθημερινά (στη μονάδα αιμοδοσίας, στο ΠΑΓΝΗ): 8:30-14:00 & 16:30-20:00

• Στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας στην πλατεία Ελευθερίας:

Τρίτη-Πέμπτη: 17:00-20:00 & Σάββατο: 10:00-14:00

Αιμοδοσία Βενιζελείου:

• Καθημερινά (Τμήμα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου): 8:30–14:00 & 16:30-20:00

• Σαββατοκύριακο: 9:00-13:00

Διαφήμιση
Διαφήμιση