HomeΕΛΛΑΔΑΛαμία: Ποινές φυλάκισης σε δύο Αλβανούς που είχαν δείρει άσχημα συγκρατούμενό τους

Λαμία: Ποινές φυλάκισης σε δύο Αλβανούς που είχαν δείρει άσχημα συγκρατούμενό τους

Είχαν «στριμώξει» τον άτυχο άνδρα και μέχρι να επέμβουν οι σωφρονιστικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας, δικάσθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/3/23) η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού κρατούμενου στις Φυλακές Δομοκού στις 26 Μαΐου του 2019.

Τότε, βραδυνές ώρες δύο 37χρονοι – σήμερα – Αλβανοί είχαν ξυλοκοπήσει άγρια έναν 29χρονο Αλγερινό τον οποίο «στρίμωξαν» στο κελί του στην Α1 Πτέρυγα του Καταστήματος Κράτησης.

Η επίθεση είχε γίνει αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έσπευσαν να σταματήσουν τη συμπλοκή, μέχρι να το καταφέρουν όμως ο 29χρονος είχε χτυπηθεί άσχημα στο κεφάλι και το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο και τις μπουνιές των δύο Αλβανών.

Είχε διακομιστεί μάλιστα επειγόντως στο Νοσοκομείο Λαμίας κι από κει στο Πανεπιστημιακό Λάρισας. Τελικά κατέληξε στο Νοσοκομείο Κρατουμένων «Άγιος Παύλος» παραμένοντας νοσηλευόμενος για σχεδόν ένα χρόνο!

Ο ένας εκ των δραστών είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Ο έτερος αρνητικός πρωταγωνιστής του επεισοδίου, καταδικάστηκε από το ΜΟΔ Λαμίας με την κατηγορία της βαριάς μη σκοπούμενης βλάβης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, δίνοντας του όμως 3ετη αναστολή.

Lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση