HomeHL-GreeceΒουρκωμένος ο Καραμανλής: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, θα διερευνήσουμε τα αίτια

Βουρκωμένος ο Καραμανλής: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, θα διερευνήσουμε τα αίτια

«Να δείξουμε ψυχραιμία και να κάνουμε το παν για να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανώς συγκινημένος ο υπουργός μεταφορών Κώστας Καραμανλής, «έσπασε» την ώρα που έκανε αναφορά στα θύματα του δυστυχήματος στη Λάρισα, τονίζοντας ότι θα διερευνηθούν τα αίτια και δεν θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί.

«Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος» δήλωσε βουρκωμένος ο υπουργός. Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, συνομίλησε με τους επικεφαλής της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη και ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής:

«Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Εγώ θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος.

Ό,τι πούμε τώρα είναι πρώιμο και με αυτόν τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους νεκρούς που χάθηκαν. Θα ήθελα να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε στο ότι θα κάνουμε το παν για να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση