HomeHL-TOPΠτώμα εντοπίστηκε στη θάλασσα – Εξετάζουν μήπως είναι ο 44χρονος αγνοούμενος

Πτώμα εντοπίστηκε στη θάλασσα – Εξετάζουν μήπως είναι ο 44χρονος αγνοούμενος

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας ενός πτώματος που εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί όταν η σορός ενός ανδρικού σώματος εντοπίστηκε στη θάλασσα.

Άμεσα άνδρες του λιμενικού σώματος έσπευσαν στο σημείο το οποίο όμως είναι δύσβατο και χρειάζεται η συνδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Οι πρώτες εικασίες αναφέρουν πως πιθανότατα να είναι ο 44χρονος Νίκος που αγνοούνταν επί 13 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή ωστόσο αυτό μένει να αποσαφηνισθεί μόλις ανασυρθεί η σορός του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του 44χρονου καθώς νέα στοιχεία είχαν φτάσει στα χέρια των αρχών από καταθέσεις συγγενών και μαρτύρων οι οποίοι ανέφεραν επιπλέον μέρη όπου μπορεί να βρίσκεται ο 44χρονος.

Το τροχαίο που προηγήθηκε και η αγωνία της οικογένειας

Η αγωνία της οικογένειας από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια καθώς ο 44χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, τα ίχνη του 44χρονου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημά του εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιόκαστρου, λίγο πριν την γέφυρα. Ο ίδιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα και ίσως βρίσκεται σε σύγχυση.

Μάλιστα, η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση