HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από την Τρίτη και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

08:00-11:00 Στο Κοκκίνη χάνι στη λεωφ.Δημοκρατίας από την ταβέρνα Κονάκι μέχρι την οδό Θ.Κολοκοτρώνη μετά παρόδων και στις περιοχές του ξενοδοχείου Καμάρι, της εκκλησίας των Αγ.Αναργύρων, της ταβέρνας πρώην Μπαξέ, του s.m.Χαλκιαδάκη, της ταβέρνας Πέτρος και Χατζή και της διακλάδωης προς Ανώπολη.

08:00-15:00 Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχέιων Αρίνα και Knossos royal και στην κεντρική οδό από το s.m.Δίκταμος μέχρι το ξενοδοχείο Knossos royal μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Πηνειού και Αλιάκμονος.

Τετάρτη 1 Μαρτίου

08:00-10:00 Στο Κοκκίνη χάνι στη λεωφόρο Δημοκρατίας από το ζαχαροπλαστείο Σπυρίδων μέχρι την οδό Ερωτοκρίτου (μετά το ΠΙΚΠΑ) μετά παρόδων και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

08:00-13:00 Στη Θέρισσο στη λεωφόρο Μίνωος από την οδό Λισσού μέχρι την οδό Ανωγείων, Μιχ.Αρχαγγέλου από την οδό Πριάνσου μέχρι την οδό Ραύκου, Ανωγείων από την οδό Δ.Φραγκιαδάκη μέχρι την λεωφ.Μινωος, Λισσού από το Νο 13 μέχρι τη λεωφ.Μίνωος. Επίσης στις οδούς Πριάνσου και Αντιγόνης.

08:00-16:00 Στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου από την οδό Μητσοτάκη μέχρι μέχρι τη Μονή Αγίου Πέτρου και Παύλου, στην οδό Μητσοτάκη από την οδό Θεοτοκοπούλου μέχρι την οδό Σοφ.Βενιζέλου.Επίσης στις οδούς Μ.Αγκαράθου και Λαχανά.

12:00 -16:00 Στα Καμίνια, στην πλατεία Καμινίων, στην οδό Γ.Μαράντη από την οδό Ελευθέρνης μέχρι την οδό Μαρκατάτου μετά παρόδων, στην οδό Καντάνου από την οδό Θεοκρίτου μέχρι την οδό Ελευθέρνης.Επίσης στην οδό Ντισπυράκη.

13:00-16:00 Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Εθνομαρτύρων από την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά και στην οδό Ακροπόλεως.

Πέμπτη 2 Μαρτίου

07:30-11:00 Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση Ζαχαράκη ,λίγο μετά την εκκλησία του Εσταυρωμένου ,μέχρι την επιχέιρηση Υδρομετετάλ.Επίσης στη διακλάδωση προς ΠΑΓΝΗ (τον παράδρομο από την Ineramerican και στις επιχειρήσεις Aredi, Φτυλάκη, Σεβαστάκη και Καμπιτάκη.

08:00-16:00 Στις Άνω Αρχάνες στην οδό Γρ.Λαμπράκη μετά παρόδων .

08:30-10:00 Στο χωριό Πετροκεφάλι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του νεκροταφείου, τηε εκκλησίας του Αγ.Ελευθερίου, του ελαιουργείου Νικητάκη και της εξόδου προς Πιτσίδια.

11:00-16:00  Στο Μασταμπά, στην περιοχή όπισιεn του πλυντηρίου αυτοκινήτων car wash, στις οδούς Δεξιθέας, Φρατζή και Δημητσάνας.

12:00-16:00 Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων στις Αρχάνες, στην περιοχή έναντι του παλαιού Δημοτικού σχολείο, στην ανηφόρα, στις οδούς Ηλέκτρας Αποστόλου και 62 Μαρτύρων μετά παρόδων και στις οδούς Εθνικής Αντίστασης και Βογιατζάκη.

Παρασκευή 3 Μαρτίου

08:00-09:30 Στο Δ.Μινώα Πειδάδος στα χωριά Αμουργέλες, Πανόραμα, Στείρωνας, Ζίντα Πατσίδερος .Στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Creta oil, οινοποιείου Λάζου, Μαρμίλ Α.Ε., βιοτεχνίας τσιμεντοσωλήνων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-11:00 Στη λεωφ.Δημοκρατίας από την οδό Καποδιστρίου μέχρ την οδό Β.Σμπώκου .

08:00-12:00 Στις Μεσαμπελιές στην περιοχή του s.m.Λεμονάκη και στην περιοχή της συμβολής των οδών Αθ.Σκουλά και Ερυθραίας. Επίσης στην οδό Ερυθραίας από την οδό Νεόφυτου Βαρδαλά μέχρι την οδό Καρπενησίου.

08:00-13:00 Στο Μασταμπά στιην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου στις οδούς Αθηνάς από την οδό Λοχ.Καραγιάννη μέχρι την οδό Αθ.Διάκου, Λοχ.Καραγιάννη από την οδό Νταλίάνη μέχρι την οδό Δημοκρατίας και στην οδό Δρακοπούλου από την οδό Αθ.Διάκου μέχρι την λεωφ.Γ.Παπανδρέου.

08:00-16:00 Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Λιγόρτυνος, Τεφέλι, Αποσελέμη, Πυράθι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-16:00 Στα χωριά Πραιτώρια και Πλακιώτισσα.Στις περιοχές των αδρευτικών Κεφαλογιάννη, Χατζηβασιλείου, Αντωνάκη, Ανδρεαδάκη, Κωσταριδάκη, Δακανάλη, Κουτεντάκη και Σταυρακάκη.Επίσης στη θέση Χαρουπιά στη Λιγόρτυνο, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού πάρκου Μαρκουϊζου.Στα χωριά Χαράκι, Μαδέ.Μελιδοχώρι, Βοριάς, Αρμανώγια, Μεταξοχώρι, Καρκαιδώτισσα, Δαμάνια, Αρκάδι.Στην Ι.Μ.Επανωσύφη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:00-15:00 Στη Ν.Αλικαρνασσό, στις οδούς Καρίας από την οδό Νικηταρά μέχρι την οδό Μεταξάκη και στην οδό Ηρακλείτου.

12:00-16:00 Στον οικισμό της Κνωσού, στην περιοχή του Ι.Ν.Αγ.Σοφίας και στις οδούς Γλαύκου, Μεταγένη και Λάβρεως μετά παρόδων.

15:00-16:00 Στο Δ.Μινώα Πειδάδος στ χωριά Αμουργέλες, Πανόραμα, Στείρωνας, Ζίντα Πατσίδερος .Στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Creta oil, οινοποιείου Λάζου, Μαρμίλ Α.Ε., βιοτεχνίας τσιμεντοσωλήνων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση