HomeHL-SportsΟΦΗ: Επιστροφή Διαμαντή στις προπονήσεις, εκτός Νέιρα και Φελίπε

ΟΦΗ: Επιστροφή Διαμαντή στις προπονήσεις, εκτός Νέιρα και Φελίπε

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε μέρος του προγράμματος αλλά εκτός προπόνησης έμειναν ο Νέιρα και ο Φελίπε για τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του προπόνηση μετά το ματς με τον Άρη έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό.

 Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Απόστολο Διαμαντή να βγάζει μέρος του προγράμματος για πρώτη φορά μετά την ίωση που είχε όμως τόσο ο Νέιρα (θλάση β’ βαθμού) όσο και ο Φελίπε έμειναν εκτός (αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς).Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Άρη έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Απόστολος Διαμαντής ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ο Juan Neira υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Ο Luiz Phellype δεν προπονήθηκε, λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη και αύριο (23/2) αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (23/2) στις 10:30 και θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση