HomeΚΡΗΤΗΙσχυρό μήνυμα συσπείρωσης στην κοπή πίτας του συνδυασμού του δημάρχου Χερσονήσου

Ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης στην κοπή πίτας του συνδυασμού του δημάρχου Χερσονήσου

Σέγκος : Με πίστη στη νέα προοπτική για τον τόπο μας και όραμα για την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία πλήθους κόσμου και με ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης και ανανέωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδυασμού του Δημάρχου Χερσονήσου «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου».

Σε μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, παλαιότερα και νεότερα μέλη  φίλους του συνδυασμού, εκπροσωπώντας γεωγραφικά το σύνολο του Δήμου Χερσονήσου έδωσαν το παρόν, αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν την κοινή υπόσχεση για μία νέα, νικηφόρα πορεία.

Απευθυνόμενος στους φίλους και στα μέλη του συνδυασμού, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος τους ευχήθηκε για το 2023 και έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας.

«Συνεχίζουμε με πίστη στη νέα προοπτική για τον τόπο μας και όραμα για την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου Χερσονήσου. Μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού, συναντηθήκαμε όλοι μαζί, παλαιότερα και νεότερα μέλη και φίλοι του συνδυασμού. Σε αυτή την πορεία μοιραζόμαστε ανησυχίες και όραμα για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, να τον μετατρέψουμε σε έναν Δήμο πρότυπο και καινοτόμο. Ανοίξαμε τον Δήμο στην κοινωνία, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον δημότη, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί συνεχίζουμε», επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο κ. Σέγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση