HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΝιούκαστλ: Οπαδός πουλάει τον σκύλο του επειδή του έφαγε το εισιτήριο

Νιούκαστλ: Οπαδός πουλάει τον σκύλο του επειδή του έφαγε το εισιτήριο

Τον περίμενε δυσάρεστη έκπληξη όταν επέστρεψε σπίτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Νιούκαστλ θα διεκδικήσει φέτος το Λιγκ Καπ στην Αγγλία αφού έχει προκριθεί στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ένας οπαδός της δεν θα καταφέρει να βρεθεί δίπλα της στο Γουέμπλεϊ παρά το γεγονός ότι είχε αγοράσει εισιτήριο και ο λόγος είναι ο σκύλος του.

Η Νιούκαστλ πέρασε δύσκολα χρόνια αλλά μετά την αγορά των μετοχών από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας έχει πάρει τα πάνω της, διεκδικεί την έξοδο στο Champions League και παράλληλα διεκδικεί και έναν τίτλο, όπως είναι το Λιγκ Καπ.

Λογικό είναι, επομένως, οι οπαδοί της να έχουν ξεσηκωθεί και να έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, αλλά ένας εξ αυτών δεν θα καταφέρει να βρεθεί εκεί. Και δεν θα καταφέρει να βρεθεί εκεί επειδή το εισιτήριό του το… έφαγε ο σκύλος του, όταν τον άφησε μόνο του στο σπίτι.

Ο άτυχος φίλος της Νιούκαστλ επέστρεψε σπίτι και είδε το εισιτήριό του κομμάτια (φωτό του άρθρου), ως αποτέλεσμα της… επίθεσης που δέχθηκε αυτό από τον σκύλο. Έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει στα social media φωτογραφία τόσο με το σκισμένο εισιτήριο όσο και με τον σκύλο του, γράφοντας πως τον βγάζει άμεσα προς πώληση με τιμή τις… 5 λίρες.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση