HomeΚΡΗΤΗΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών και συγκεκριμένα με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λούκα Σιγαλα είχαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση τους οι αστυνομικοί αναφέρθηκαν στις μεταξύ τους σχέσεις ενώ ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις του Αστυνομικού προσωπικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαχρονικά η Ένωση μας, εκπρόσωπος του συνόλου των Αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό Ηρακλείου , διατηρούσε και διατηρεί άψογες σχέσεις συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με την Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών μια εταιρίας που γεννήθηκε στον τόπο μας και στηρίζεται από κάθε Ηρακλειώτη και πάντα στηρίζει το έργο της τοπικής Αστυνομίας. Για τον λόγο αυτό Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκε με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λούκα Σιγαλα, της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Συζητήθηκαν μέσα από θερμό κλήμα τρόποι διευκόλυνσης για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις του Αστυνομικού προσωπικού του νομού μας με τα πλοία της εταιρείας . Τέλος Ευχαριστήσαμε το Διευθύνοντα Σύμβουλο για το χρόνο του και του ευχηθήκαμε να έχει καλή και εποικοδομητική θητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση