HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 25 Αυγούστου

05.30-07.30: Στο Δ.Χερσονήσου, στις Κ.Γούβες στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανoμένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεον, Μαριγιάννα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

08.00-09.00: Στο Δ.Χερσονήσου, στις περιοχές που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα Σταλίδας και νοτιοδυτικό τμήμα Λ.Χερσονήσου (περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Blue sea, Katrin, Ζέφυρος, Ηλιοτρόπιο, Semiramis, Suntos, Grand hotel, Meltemi, Mediteraneo, Κωνσταντίνος, Ζαχαροπούλου και hotel Aspro).

Επίσης σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

08.00-12.00: Στο χωριό Πεζά, στην περιοχή του κέντρου διασκεδάσεως Λαβύρινθος, της επιχειρήσεως Γωνιωτάκη.

08.00-13.00: Στη Σταλίδα, στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Blue sea.

11.00-15.00: Στο χωριό Τουρλωτή του Δ. Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή των αρδευτικών Χρονάκη και Ανδρεαδάκη.

12.00-15.00 Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή του 1ου Δημοτικού σχολείου. Στο ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών στην περιοχή της διακλάδωσης προς το μετόχι Ανωγειανίδων, της επιχείρησης Κουμαντάκη, του κτήματος Πηρουνάκη και του αντλιοστασίου των Σταυρακίων που βρίσκεται στην περιοχή αυτή.

11.00-13.00: Στις οδούς Μονής Αρετίου, Μαξ.Μαργουνίου, Ψαρών, Σουργιαδάκη και Εθνικής Αντιστάσεως από Λ.Κνωσού έως την οδό Ιτάνου, Λ.Δημοκρατίας από την οδό Καλαμά έως την οδό Γκάλη, Καλαμά από τη Λ.Κνωσού έως την οδό Μ.Πρεβέλης, Καποδιστρίου από τη Λ.Κνωσού έως τη Λ.Δημοκρατίας, Χρυσοστόμου από την οδό Μονής Αρετίου έως την Λ.Δημοκρατίας, Γκάλη από την οδό Χρυσοστόμου έως Λ.Δημοκρατίας και στη Λ.Κνωσού από τη Λ.Δημοκρατίας έως την οδό Σολωμού.

Τρίτη 26 Αυγούστου

09.00-11.00: Στο Δ.Βιάννου στο χωριό Άρβη στην περιοχή Τροχάλοι Άρβης και στην περιοχή του θερμοκηπίου Κρασσά των γεωτρήσεων Αντωνάκη και Πνευματικάκη και των φωτοβολταϊκών πάρκων Μπαγουράκη και Θερμοροή A.E.

09.00-13.00: Στο Δ.Βιάννου στο χωριό Τέρτσα στην περιοχή των θερμοκηπίων Ζαχαράκη και Αγγελοπούλου Ελένη.

11.00-15.00: Στο χωριό Άρβη, στη θέση Παναγιά Λυγιά και στις εγκαταστάσεις των κεραιών της κιν.τηλεφωνίας Πάναφον.

12.00-15.00: Στο Δ.Βιάννου στα χωριά Λουτράκι Κάτω Σύμης, Πέυκος, Συκολόγος, Καλάμι, Α.& Κ.Σύμη, Αγ.Βασίλειος, Κρεβατάς, Κεφαλοβρύσι, Αμιρά, Βαχός, Ξερόκαμπος, Άρβη, Λατόμια, Φαφλάγγο, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη 27 Αυγούστου

05.30-07.30: Στη Γιόφυρο στις περιοχές Κολυμβητηρίου, Παγκρητίου σταδίου, πρώην ΕΒΓΗ, Τάλω, γηπέδου ΟΦΗ, Αγ.Βαρβάρας, πρώην επιχ.Πλεκτάμ, Αγ.Μαρίνας στα Καμίνια, Μηχ.Καλλιέργειας και στη Λ.62 Μαρτύρων από Ελευθέρνης μέχρι το s.m.LIDL στη Γιόφυρο και στην Αμμουδάρα στην οδό Α.Παπανδρέου από τη Λ.62 Μαρτύρων έως τη Βαγιά περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Παναγροτικής, ALTO, πρατηρ. υγρών καυσίμων Ξενάκη, Sprinder, Peugeot, γύψινων Χρυσοσπάθη, ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, Carrefour, Βαγιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου, της επιχ.ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ στον Εσταυρωμένο και του ξενοδοχείου Candia maris στην Αμμουδάρα.

08.00-14.30: Στις Μοίρες στην περιοχή της εισόδου των Μοιρών από την Ένωση Γεωργ.Συν/σμού Μεσσαράς έως την Αγροτική Τράπεζα μετά παρόδων.

12.00-15.00: Στις Μοίρες στο Πομπιανό δρόμο, στην περιοχή της οικίας Τζανάκη, πλησίον της αντιπροσωπίας SUZUKI. Γενικά στο χωριό Κεράσια του Δ.Ηρακλείου.

12.00-15.00: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα Δ.Γόρτυνας, πίσω από τις καφετέριες, στο Δημοτικό Σχολείο, στην περιοχή της οικίας Τσικνάκη Παύλου.

Πέμπτη 28 Αυγούστου

05.30-07.30: Στο Δ.Ηρακλείου, στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, Κορακοβούνι, Χρυσοβαλάντου, Καλοψούζι μετόχι.Στο Μαραθίτη στις περιοχές των χοιροστασίων Σαμιώτη και Χαμαλάκη, στο δρόμο έναντι εισόδου Βενιζελείου, στην εκκλησία Αγ.Ανάργυροι, στη θέση Φασκομηλιά, πτηνοτροφείου Πλαϊτη, στην περιοχή μετά την Κνωσσό και το γεφυράκι, δεξιά την οδό Ηβης (ανηφόρα) στο ύψωμα και μετά την Αγ. Ειρήνη, στα Σπήλια. Στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Αγ.Παντελεήμωνας, Κουνάβοι, Καταλαγάρι, Πεζά, Αγ.Παρασκιές, Μελέσες, Καλονή, Αγ.Βασίλειος, Χουδέτσι, Παρθένι, Καρκαδιώτισσα, Μεταξοχώρι, Δαμάνια, Αρκάδι, Αμουργέλες, Αρμανώγεια, Χαράκι, Μελιδοχώρι, Τεφέλι, Αποσελέγειο, Πυράθι, Λιγόρτυνος, Πλακιώτισσα.Στις Μονές Αγ.Παϊσίου και Επανωσήφη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08.00-09.00: Στα χωριά Μοχός, Κράσι, Α&Κ.Κερά, Αβδού, Aσκοί, Καστέλι, Λύτος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Α&Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό, Πολυθέα, Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα Μαθιά, Γεράκι.Ρουσοχώρια, Νιπηδιτός, Αυλή, Κασσάνοι, Παναγιά.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08.00-15.30: Στο Δ.Χερσονήσου, στο χωριό Γωνιές.

14.30-15.30: Στα χωριά, Μοχός, Κράσι, Α&Κ.Κερά, Αβδού, Aσκοί, Καστέλι, Λύτος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Α&Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό, Πολυθέα, Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα Μαθιά, Γεράκι.Ρουσοχώρια, Νιπηδιτός, Αυλή, Κασσάνοι, Παναγιά.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 29 Αυγούστου

05.30-07.30: Στο Μέσα Κατσαμπά στις περιοχές του Αγροκηπείου και του σταθμού Γεωργικής Έρευνας.Στις περιοχές Αγ.Αικατερίνης, Πατελών, νεκροταφείου Πατελών, Παπατίτου μετόχι, Αγ.Ιωάννη, Αλατσάτα Βενιζελείου νοσοκομείου, ανατολικό τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές, Μπεντεβή και νοτιοανατολικό τμήμα εργατικών κατοικιών Μπεντεβή. Επίσης στις περιοχές Μακρύς Τοίχος, Βλυχιά, Αρχαιοτήτων Κνωσσού, Αγ.Ειρήνης στα Σπήλια και Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.

08.00-12.00: Στο Αρκαλοχώρι στις περιοχές του ελαιουργείου Παναγιωτάκη, του κέντρου Υγείας, του ΟΤΕ, του κέντρου του Αρκαλοχωρίου, του Γυμνασίου, του κλειστού Γυμναστηρίου, του ελαιουργικού συν/σμού Αρκαλοχωρίου, των επιχειρήσεων Κεγκέρογλου, του Κολυμβητηρίου, της περιοχής Προφ.Ηλίας και του ελαιουργείου Πασούμα.

08.00-15.00: Στο Αρκαλοχώρι στις περιοχές Γάσι, του εκθεσιακού κέντρου, των σφαγείων Αρκαλοχωρίου και της επιχειρήσεως Τετράς Ο.Ε.

12.00-15.00: Στο χωριό Κ.Καστελιανά, στην περιοχή της οικίας Πευκιανάκη Κων/νου. Στο χωριό Σκινιάς, νότια του χωριού, στην είσοδο από το Δεμάτι, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Πετράκη Γ.. Στο χωριό Τεφέλι, στην περιοχή του αρδευτικού Αββανίδη Αναστ. και των φωτοβολταϊκών έξω από την οικία Μαραβελάκη Βασιλεία.

Νομός Χανίων

Τρίτη 26 Αυγούστου

8:00 – 16:00 Πρασσές, Σεμπρωνας, Σκορδαλού, Νέα Ρούματα

Πέμπτη 28 Αυγούστου

8:00 – 11:00 Στο Βάμμο

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση