HomeHL-SportsΕπιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Νεκρός ο Ατσού

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Νεκρός ο Ατσού

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εσβησε και η τελευταία ελπίδα για τον Ατσού με το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώνεται. Ο Γκανέζος παίκτης έχασε τη ζωή του όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του, όντας εγκλωβισμένος για πάνω από μία εβδομάδα στα ερείπια που άφησε ο φονικός σεισμός στο Χατάι.

Μετά από 12 μέρες αναζήτησης, ο μάνατζερ, Μουράτ Ουζουνχεμέντ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις τον θάνατο του Ατσού. Οι προσπάθειες των διασωστικών συνεργείων ήταν τεράστιες, με το άψυχο σώμα του Γκανέζου να βρίσκεται κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού του.

Μάλιστα, η μοίρα έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι με τον παίκτη της Χατάισπορ. Οπως αποκάλυψε ο διοικητικός διευθυντής της ομάδας, Φατίχ Ιλέκ, ο Ατσού είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, μία ημέρα πριν από τον σεισμό, αλλά τα ακύρωσε μετά από δικό του νικητήριο γκολ στο 97ο λεπτό του αγώνα απέναντι στην Κασίμπασα.
«Δεν έπαιξε εναντίον της Γκαζιαντέπ, αλλά σημείωσε το νικητήριο γκολ την τελευταία στιγμή στον αγώνα με την Κασίμπασα. Στην πραγματικότητα, πήγαινε στο εξωτερικό για να επισκεφτεί την οικογένειά του.

Αλλά όταν έπαιξε καλά και σκόραρε, ακύρωσε το εισιτήριό του. Ο σεισμός έγινε στις 04:00 και η πτήση του ήταν στις 23:00. Ακύρωσε το εισιτήριο. Απόλυτη τραγωδία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, λίγες ώρες πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ατσού.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση