HomeHL-9Επίθεση με καυστικό υγρό: Η πρώτη κατάθεση του 36χρονου – Τι είπε για την «Στεφανία»

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η πρώτη κατάθεση του 36χρονου – Τι είπε για την «Στεφανία»

Υποστηρίζει ότι τον παγίδευσε η εν διαστάσει σύζυγός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του κατάθεση μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται  από τα τέλη Οκτωβρίου σε  σοβαρή κατάσταση  έδωσε σε αστυνομικούς πριν από μία εβδομάδα ο 36χρονος, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ ήταν ξαπλωμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 36χρονος φέρεται να αναφέρθηκε στη σχέση του με την 38χρονη προφυλακισμένη, ενώ εκτιμάται ότι μίλησε και για το  τρίτο πρόσωπο αυτής της υπόθεσης, την αποκαλούμενη Στεφανία, στο όνομα της οποίας  φέρεται να τον παγίδευσε, όπως υποστηρίζει, η εν διαστάσει σύζυγός του.

epithesh-kaystiko-ygro4

Βιτριόλι ήταν τελικά το καυστικό υγρό

Τέλη Νοεμβρίου βγαίνουν νέα στοιχεία στο… φως της δημοσιότητας για την επίθεση με καυστικό υγρό.

Όπως έχει αναφέρει το cretapost, έπειτα από την ανάλυση που έγινε στα εργαστήρια διαπιστώθηκε πως το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε ποσότητα από βιτριόλι.

kaystiko-ygro-36xronos

Στη φυλακή η 38χρονη

Στη φυλακή οδηγήθηκε στις 22 Οκτωβρίου η 38χρονη Μ.Σ. για την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και πλέον παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.

38xroni-kaystiko-ygro-anakritis

Η απολογία της 38χρονης διήρκησε περισσότερες από 3:30 ώρες και στην απολογία της η κατηγορούμενη κατέθεσε ότι ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγος ΔΕΝ κοιμόταν, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μέσω των συνηγόρων του, ότι το υγρό ήταν καθαριστικό οξύ, ότι ΔΕΝ εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση καθώς και ότι φοβάται για τη ζωή της και γι’ αυτό ήταν «ποταμός» στη μακρά απολογία της ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση