HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΤέξας: Η ιστορία και οι συμβουλές μιας 18χρονης που έμεινε έγκυος στα 13

Τέξας: Η ιστορία και οι συμβουλές μιας 18χρονης που έμεινε έγκυος στα 13

Το βίντεο της Μάντι, στο οποίο περιγράφει την ιστορία της και στο οποίο απαντά στα μηνύματα μίσους που δέχεται έγινε viral

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Viral έχει γίνει το video μιας 18χρονης κοπέλας από το Τέξας, η οποία περιγράφει το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στα 13 της χρόνια.

Η 18χρονη απαντά μέσα από το βίντεο της στα μηνύματα των haters, οι οποίοι την κατηγορούν για τις αποφάσεις της και το γεγονός ότι έπαιρνε λεφτά από τους γονείς της, από την στιγμή που αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και δεν προχώρησε σε έκτρωση, όπως την συμβούλευαν.

Πλέον στα 18, όπως λέει η ίδια, έχει το παιδί της που ετοιμάζεται να πάει νηπιαγωγείο, το δικό της σπίτι και ετοιμάζεται να γυρίσει στο σχολείο.

«Θεωρώ ότι τα σχόλια μίσους είναι ξεκαρδιστικά»

Η Maddie Lambert, από το Fort Worth του Τέξας, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, έμεινε έγκυος όταν ήταν μόλις 13 ετών και μοιράστηκε την ιστορία της σε ένα βίντεο στο YouTube που έγινε viral.

Γρήγορα κατακλύστηκε από σχόλια από τους θεατές – πολλοί από τους οποίους την επαίνεσαν για την ειλικρίνειά της. Αλλά δεν ήταν όλοι τόσο κολακευτικοί, με τη Maddie να απαντά σε μερικά από τα πιο σκληρά σχόλια, σε ένα άλλο βίντεο στο YouTube.

«Ειλικρινά σε αυτό το σημείο της καριέρας μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώ ότι τα σχόλια μίσους είναι ξεκαρδιστικά», ξεκίνησε.

«Είναι πραγματικά αστείο για μένα να βλέπω τα αρνητικά πράγματα που έχουν να πουν οι άνθρωποι για μένα, επειδή πολλές φορές είναι τόσο τραβηγμένα και μακριά από την αλήθεια», λέει.

Μεταξύ των σχολίων που αντιμετώπισε ήταν και ένα από κάποιον που είπε ότι η ιστορία της ήταν «καταθλιπτική να την ακούς».

«Εντάξει, έμεινα έγκυος στα 13, όλοι είπαν ότι ήταν το τέλος του κόσμου, αλλά δεν ήταν το τέλος του κόσμου για μένα και έκανα αυτή τη «φρικτή, φρικτή» κατάσταση κάτι σπουδαίο. Τώρα βρίσκομαι στο πρώτο μου σπίτι και μεγαλώνω την κόρη μου που πρόκειται να πάει στο νηπιαγωγείο. Δεν ξέρω πώς αυτό είναι καταθλιπτικό», είπε.

Τι είπε για τους γονείς της

Απευθυνόμενη σε ένα άλλο σκληρό σχόλιο, στο οποίο κατηγορείται ότι στέρεψε από λεφτά τους γονείς της, η ίδια επέμεινε ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

«Είμαι κυριολεκτικά στο δικό μου σπίτι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το σπίτι μου», είπε και το έδειξε στην κάμερα.

«Οι γονείς μου δεν πληρώνουν γι’ αυτό. Ζω μόνη μου ένα ή δύο μήνες αφότου έγινα 18 ετών. Μετακόμισα. Και πριν μετακομίσω έβγαζα τα δικά μου χρήματα και οι γονείς μου δεν χρειαζόταν να με συντηρούν», ανέφερε.

Και κάποιες συμβουλές

«Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να είσαι σεξουαλικά ενεργός στην ηλικία των 13 ετών», είπε.

«Αυτή είναι περίπου η ηλικία που τα παιδιά αρχίζουν να εξερευνούν το δικό τους σώμα, αλλά συνήθως δεν αρχίζουν με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, ήμουν σε μια σχέση και ήμασταν και οι δύο λίγο πιο ώριμοι για την ηλικία μας και καταλήξαμε να κάνουμε πράγματα. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι 13χρονοι, 14χρονοι, 15χρονοι κάνουν σεξ. Όχι όλοι τους, αλλά μερικοί από αυτούς κάνουν. Μιλήστε λοιπόν στα παιδιά σας. Μιλήστε στη μικρή σας αδελφή, στον μικρό σας αδελφό, διδάξτε τους για την προστασία» ανέφερε κλείνοντας το βίντεο της.


In.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση