HomeΚΟΣΜΟΣΣυγχαρητήρια Μητσοτάκη στον νέο πρόεδρο της Κύπρου

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον νέο πρόεδρο της Κύπρου

Και από την ηγεσία του ΥΠΕΞ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογή του και τον προσκάλεσε να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Αθήνα. Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κύριο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του και τον προσκάλεσε να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Αθήνα».


Τα συγχαρητήρια από την ηγεσία του ΥΠΕΞ

Με τον εκλεγμένο νέο πρόεδρο της Κύπρου επικοινώνησε ακόμη ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Χριστουδουλίδη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.  Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιεί ο Ν. Δένδιας σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο Νίκο Χριστοδουλίδη, τον συνεχάρην για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα καθήκοντά του».


Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, εύχεται με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, ο Μ. Βαρβιτσιώτης εύχεται στον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη στιγμή τόσο για την ευρύτερη περιοχή όσο και για το Κυπριακό.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση