HomeHL-PsilaΗ Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου μ’ ένα χιουμοριστικό βίντεο

Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου μ’ ένα χιουμοριστικό βίντεο

Το βίντεο περιέχει επικές σκηνές από αγαπημένες ταινίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου η σημερινή και η Φίνος Φιλμ την τιμά μ’ ένα χιουμοριστικό βίντεο από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε τις καλύτερες γαμήλιες σκηνές από δημοφιλείς ταινίες του παλιού κινηματογράφου και τις παρουσίασε σε ένα απολαυστικό βίντεο και το ανάρτησε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότυπα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη.

Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό “Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης”».

Το βίντεο περιέχει «γαμήλιες» σκηνές από τις ταινίες «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Σωφεράκι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο» και «Χαρούμενο Ξεκίνημα».

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση