HomeHL-LifestyleΜαρία Σολωμού: Το θέμα δεν είναι ότι τα είχα με 4, ενόχλησε που είμαι γυναίκα και το είπα

Μαρία Σολωμού: Το θέμα δεν είναι ότι τα είχα με 4, ενόχλησε που είμαι γυναίκα και το είπα

Την «μανούρα» με τον Γιώργο Λιάγκα εξηγεί η Μαρία Σολωμού δίνοντας μια άλλη διάσταση στο θέμα που προέκυψε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν παραδέχθηκε ότι είχε ταυτοχρόνως σχέση με τέσσερις άντρες μίλησε η Μαρία Σολωμού στο «Ελεος» του Mega, φωτίζοντας τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία που αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρουσα, αφού φωτίζει πλευρές της ελληνικής κοινωνίας που συχνά επιλέγεται να μένουν στο σκοτάδι.

Αφορμή για αυτή τη συζήτηση με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη αποτέλεσε η πρόσφατη «μανούρα» -όπως την αποκάλεσε η Αννίτα- που είχε η Μαρία Σολωμού με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από τοποθέτηση της Σολωμού σε podcast περί πολυγαμίας.

Έχουν ειπωθεί τέρατα

Η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ, χωρίς φίλτρα και υπεκφυγές. Αυτό κάνει εδώ και δύο χρόνια και στα podcast.

Μου στέλνουν γράμματα με προβλήματα και απαντάω. Επειδή τα περισσότερα τα έχω πάθει λέω πέρα από τις συμβουλές και την προσωπική εμπειρία – ιστορία μου, εξήγησε η Μαρία Σολωμού, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «σε αυτά τα podcast έχουν ειπωθεί τέρατα».

Σε ένα από αυτά μίλησα για την πολυγαμία, γιατί είχα λάβει ένα σχετικό γράμμα. Και μίλησα και για την δική μου εμπειρία γιατί είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα και με 3-4, εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

«Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αυτό σόκαρε γιατί το είπε μια γυναίκα», τόνισε η Σολωμού.

Η εμπάθεια με ενοχλεί

Η Μαρία Σολωμού, εξηγώντας πώς προέκυψε η κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα, εξήγησε ότι αυτό παρουσιάστηκε σαν να βγήκε σε συνέντευξη και να το παρουσίασε όλο αυτό σαν κατόρθωμα και πρόταση.

Αυτό δε που την ενόχλησε ήταν τα υπονοούμενα και οι υπαινιγμοί ότι «βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε».

«Εγώ δεν το είπα για να πουλήσω μούρη, εγώ εξηγούσα ότι κοίταξε να δεις κορίτσι μου όλες οι γυναίκες και όλοι οι άνθρωποι περνάμε μια φάση στη ζωή μας που δεν θέλουμε κάτι σταθερό.»

Η βαθιά αντιπάθεια του Παπανώτα

Ερωτηθείσα σχετικά για τον Δημήτρη Παπανώτα, η Μαρία Σολωμού είπε ότι από διάφορα σχόλια που έχουν ειπωθεί «ένιωσα ότι υπάρχει μια βαθιά αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου και είπα ότι θεωρώ ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μετά αυτός μου έσυρε τα εξ αμάξης».

Η Μαρία Σολωμού αρκέστηκε να σχολιάσει για το ζήτημα ότι «δεν θα μπορούσα εγώ για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και τόσο αρνητικά, εκτός εάν είχε κάποια παραβατική συμπεριφορά».

In.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση