HomeHL-TOPΜανούσος Βολουδάκης: Το Σάββατο το «τελευταίο αντίο» στα Χανιά

Μανούσος Βολουδάκης: Το Σάββατο το «τελευταίο αντίο» στα Χανιά

Ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων εξαιτίας του θανάτου του βουλευτή της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη.

Ο Μανούσος Βολουδάκης τον τελευταίο καιρό έδινε μία σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Χανιώτη βουλευτή, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στον οικογενειακό τάφο δίπλα στον πατέρα του.

Ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων

Με αφορμή την είδηση θανάτου του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Η αιφνίδια είδηση του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη, προκαλεί μεγάλο πόνο και οδύνη στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και στην κοινωνία των Χανίων. Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος με την πολιτική του σταδιοδρομία, το ήθος και την ευγένειά του, διέγραψε μια πορεία ζωής άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Ο Μανούσος, μας αποχαιρετά σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών, αφήνει όμως μια σπουδαία παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή του τόπου μας∙ ήταν ένας συνεπής Δημοκράτης, ένας αφοσιωμένος κοινοβουλευτικός, που τίμησε την εμπιστοσύνη των Χανιωτών από όποια θέση και αν διετέλεσε, στη μακρόχρονη παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με τον Μανούσο παλέψαμε και διεκδικήσαμε από κοινού ζητήματα, που αφορούν στα συμφέροντα του Δήμου Χανίων και πολλές από τις σημαντικές επιτυχίες του Δήμου, επιτεύχθηκαν χάρη στη δική του συμβολή.

Προσωπικά, αποχαιρετώ σήμερα έναν ευπατρίδη που προσέφερε με απόλυτη συνέπεια, εντιμότητα και σοβαρότητα στα Χανιά, η αξιοπρέπεια και το ήθος του οποίου, θα αποτελούν πάντα ένα σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές.

Στη σκέψη μας βρίσκεται η οικογένεια που αφήνει πίσω του, τα τρία του παιδιά, και η σύζυγος του και ευχόμαστε από καρδιάς, να βρουν τη δύναμη για να διαχειριστούν τη μεγάλη απώλεια.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση