HomeHL-9Βροχή τα… συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Βροχή τα… συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Σοκ στην τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη επικρατεί σε όλη την Κρήτη εξαιτίας του θανάτου του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ., Μανούσου Βολουδάκη.

Ο Μανούσος Βολουδάκη «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του εκπρόσωποι αρχών και τοπικών φορέων εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Αναλυτικά οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Σταύρος Αρναουτάκης (Περιφερειάρχης Κρήτης): «Η είδηση του πρόωρου θανάτου του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη μας θλίβει βαθιά. Ένας πολιτικός με συνέπεια και εντιμότητα. Ένας Βουλευτής που τιμήθηκε από την κοινωνία των Χανίων, την οποία υπηρέτησε σε κάθε βήμα της πολιτικής του διαδρομής. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα Χανιά, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην Ελληνική Βουλή και βεβαίως στους συνεργάτες και την οικογένειά του. Η μνήμη του θα αποτελεί για όλους μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό.  Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα τρία του παιδιά».

Νίκος Ανδρουλάκης (πρόεδρος ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ): Ο ξαφνικός θάνατος του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη βύθισε στη θλίψη ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο. Ήταν ένας μετριοπαθής, σοβαρός και εργατικός πολιτικός, που τίμησε την Κρήτη, με την κοινοβουλευτική του παρουσία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σωκράτης Βαρδάκης (βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ): «Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου  για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, ενός πολιτικού άνδρα, του βουλευτή Χανίων ΝΔ, Μανούσου  Βολουδάκη,  που έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο, μετά από έναν άνισο αγώνα. Ο  Μανούσος Βολουδάκης, σ΄όποια θέση κι αν βρέθηκε, διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητά του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι  Μανούσο».

Χάρης Μαμουλάκης (βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ): «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη. Ενός ανθρώπου που κατά την πολιτική του διαδρομή στα κοινά, υπηρέτησε τον τόπο μας από διάφορες θέσεις ευθύνης, πάντοτε με ήθος, συνέπεια και αποφασιστικότητα. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.».

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης: Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την Κρήτη η απροσδόκητη απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και ανθρωπιά κάθε πολιτικό αξίωμα που κατείχε.

Συνεργαστήκαμε στενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια για κρίσιμα ζητήματα του νομού Χανίων και πάντα τον διέκριναν η ευθύτητα και η αμεσότητα. Ικανός, αποτελεσματικός και σταθερά κοντά στους ανθρώπους των Χανίων, αφήνει πίσω του ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα ουσιαστικής πολιτικής διαδρομής πολλών ετών.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καθώς και στο σώμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τον αδόκητο θάνατο ενός άξιου μέλους του.

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. (Νο.Δ.Ε.) Ηρακλείου, εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους για την απώλεια του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργού Μανούσου Γ. Βολουδάκη. Η παράταξη, η τοπική κοινωνία και η χώρα, χάνουν ένα άξιο και ευυπόληπτο μέλος τους, έναν Κύριο και ένα Μαχητή που ο σύντομος βίος του αφήνει ανεξίτηλα στην μνήμη μας την εντιμότητα, το ήθος, την διάθεση προσφοράς, την ευγένεια, την ντομπροσύνη και την καλοσύνη που τον διέκριναν. Να είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον σκεπάσει και ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ. Στην σύζυγό του Σέβη και στα παιδιά του Γιώργο, Σήφη και Δάφνη εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Π. Σημανδηράκης (δήμαρχος Χανιών): «Η αιφνίδια είδηση του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη, προκαλεί μεγάλο πόνο και οδύνη στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και στην κοινωνία των Χανίων. Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος με την πολιτική του σταδιοδρομία, το ήθος και την ευγένειά του, διέγραψε μια πορεία ζωής άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Ο Μανούσος, μας αποχαιρετά σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών, αφήνει όμως μια σπουδαία παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή του τόπου μας∙ ήταν ένας συνεπής Δημοκράτης, ένας αφοσιωμένος κοινοβουλευτικός, που τίμησε την εμπιστοσύνη των Χανιωτών από όποια θέση και αν διετέλεσε, στη μακρόχρονη παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με τον Μανούσο παλέψαμε και διεκδικήσαμε από κοινού ζητήματα, που αφορούν στα συμφέροντα του Δήμου Χανίων και πολλές από τις σημαντικές επιτυχίες του Δήμου, επιτεύχθηκαν χάρη στη δική του συμβολή.

Προσωπικά, αποχαιρετώ σήμερα έναν ευπατρίδη που προσέφερε με απόλυτη συνέπεια, εντιμότητα και σοβαρότητα στα Χανιά, η αξιοπρέπεια και το ήθος του οποίου, θα αποτελούν πάντα ένα σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές.

Στη σκέψη μας βρίσκεται η οικογένεια που αφήνει πίσω του, τα τρία του παιδιά, και η σύζυγος του και ευχόμαστε από καρδιάς, να βρουν τη δύναμη για να διαχειριστούν τη μεγάλη απώλεια.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».

Νοσοκομείο Χανίων: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει την θλίψη και την οδύνη του για την πρόωρη απώλεια του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη. Ο Μανούσος Βολουδάκης πολιτεύτηκε με αξιοπρέπεια, ήθος, συνέπεια εργατικότητα και μετριοπάθεια, τιμώντας το αξίωμα του και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των Χανίων. Σε ότι αφορά το Γ.Ν. Χανίων, ο Μανούσος Βολουδάκης ως Βουλευτής επέδειξε διαρκές και ενεργό ενδιαφέρον. Ήταν ανελλιπώς σε επαφή με την Διοίκηση και έκανε σειρά παρεμβάσεων προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά, στους οικείους και στους συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης: «Ένας άξιος πολιτικός της Κρήτης, ένας μαχητής με υποδειγματικό ήθος και ικανότητες, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, έπαψε να βρίσκεται κοντά μας.
Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν γνώστης των τοπικών προβλημάτων και αξιώθηκε να προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες στην Κρήτη.
Όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του, θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη του για το νησί μας, την αγωνιστικότητα που τον διέκρινε και την βαθιά πίστη και αισιοδοξία του για ένα καλύτερο αύριο.
Στην σύζυγο, τα παιδιά του και τους οικείους του απευθύνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη: Η είδηση του αναπάντεχου χαμού του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη μας γέμισε με θλίψη. Εκ μέρους του Δ.Σ. και του Συλλόγου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του. Αναβάλλομε την προγραμματισμένη σύσκεψη των θεσμικών εκπροσώπων της Πολιτείας και της Κρήτης την Παρασκευή 10-2-2023 στο πατρικό του Μίκη Θεοδωράκη στο Γαλατά Χανίων.

Συλλυπητήριο Ψήφισμα ΟΕΒΕΝΧ «Τα λόγια φτωχά , η θλίψη απέραντη.
Η Ομοσπονδία και όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες, βιοτέχνες ,έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι είμαστε όλοι συντετριμμένοι, για το πρόωρο χαμό του αγαπητού Μανούσου Βολουδάκη ,Βουλευτή και φίλου.
Ο εκλιπών, με το ήθος, τη μαχητικότητα , την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αγάπη για τον τόπο του ,ήταν πάντα δίπλα μας προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι στην επίλυση πολλών θεμάτων που απασχολούσαν τους συναδέλφους.

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία των Χανίων ,στην πολιτική ζωή του τόπου, στους φίλους ,μα κυρίως στην οικογένειά του.
Η ΟΕΒΕΝΧ εκφράζει ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του».

Συλλυπητήρια Νίκου Ε. Ηγουμενίδη: Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα το θάνατο του συναδέλφου βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη. Ενός συναδέλφου στη Βουλή που σεβόταν τον αντίθετο πολιτικό λόγο και που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την εντιμότητα του στη πολιτική. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Ξανθού: «Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την πολύ πρόωρη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στη Βουλή Μανούσου Βολουδάκη. Ενός ευπρεπούς κοινοβουλευτικού που τίμησε το κόμμα του και το πολιτικό σύστημα και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς τα Χανιά και την Κρήτη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού: «Ο Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός, υπόδειγμα ήθους και δημιουργικής παρουσίας. Έδωσε πολλά και ασφαλώς θα προσέφερε περισσότερα. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Η τόσο πρόωρη αναχώρησή του, στερεί τον τόπο μας από μια υποδειγματική προσωπικότητα στο πολιτικό πεδίο, στην δημόσια ζωή και στην προάσπιση του κοινού καλού.
Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση