HomeHL-TOPΕξιτήριο από την Εντατική έλαβε η 17χρονη μητέρα

Εξιτήριο από την Εντατική έλαβε η 17χρονη μητέρα

Ήταν στην ΜΕΘ για 1,5 μήνα περίπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλά νέα για την υγεία της 17χρονης που μετά τη γέννα παρουσίασε έντονη επιπλοκή και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 17χρονη μετά από 1,5 μήνα παραμονής στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, χθες έλαβε εξιτήριο και πλέον νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική.

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί αισθητά ωστόσο χρειάζεται ακόμα στενή παρακολούθηση.

Μάλιστα, ο διοικητής του νοσοκομείου Γ. Μπέας με ανακοίνωσή του δίνει συγχαρητήρια στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος: «Θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους της Διοικήσεως σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ., τους χειρουργούς, τους γυναικολόγους , τους αναισθησιολόγους και τις μαίες».

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο Χανίων στις 17 Δεκεμβρίου οπότε και γεννά ένα υγιέστατο παιδί.

Αμέσως μετά τη γέννα όμως παρουσιάζει έντονη επιπλοκή και σηκώνει πυρετό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας. Η βαριά φλεγμονή τελικά της προκαλεί σηπτικό σοκ.

Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού απέδωσαν καρπούς καθώς η 17χρονη ξεπέρασε τον σοβαρό κίνδυνο για την ζωή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση