HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

08:00-09:30 Στις περιοχές της πρώην κλινικής Εγκέφαλος και του Κρητικού φούρνου στη λεωφ.Δημοκρατίας και στη λεωφόρο Δημοκρατίας από την οδό Καποδιστρίου μέχρι την οδό Μαξ.Μαργουνίου, Χρυσοστόμου από την οδό Μονής Αρετίου μέχρι την λεωφ.Δημοκρατίας, Καποδιστρίου από τη λεωφ.Κνωσού μέχρι τη λεωφ.Δημοκρατίας, Σολωμού από τη λεωφ.Δημοκρατίας μέχρι τη λεωφ.Κνωσού.

08:00-15:00 Στο κέντρο του Ηρακλείου στις οδούς Γιαννίκου από την οδό Γ.Λουτσάκη μέχρι την οδό Μαρωγιώργη και στις οδούς Βικέλα, Καλογήρου, Κριτοβουλίδου, Μαχαιριώτη,Μυλοποτάμου και Νικουσίου.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

08:00-10:00 Στον οικισμό Μαλαδών, στην περιοχή της εκκλησίας των Αγ.Αναργύρων και των οικιών Παπαδάκη και Πρωτογεράκη.

08:00-15:00 Γενικά στο χωριό Κόκκινος Πύργος του Δ.Φαιστού.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

08:00-14:00 Στο Κοκκίνη Χάνι στο δρόμο προς Ανώπολη, πλησίον του Δημοτικού σχολείου, στην περιοχή της οικίας Χουρδάκη Μαρίας.

08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Laguna, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

08:00-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας στα χωριά Μητρόπολη, Χουστουλιανά, Πλώρα, Απεσωκάρι, Φλαθιάκες, Βασιλικά Ανώγεια, Τρυπητά, Αγ.Κύριλος, Αντισκάρι, Πλατειά Περάματα, Λέντας, Κρότος, Μιαμού, Κερατοκεφάλι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-16:00 Στο Δ. Φαιστού, στο χωριό Πετροκεφάλι, στις περιοχές γύρω από την πλατεία το παρκάκι του χωριού, του νεκρεταφείου και του Δημοτικού σχολείου. Πετροκεφαλίου.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

08:00-15:00  Στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων, στη περιοχή του φράγματος Πλακιώτισσας, και στις γεωτρήσεις Μεταξοχωρίου – Δαμανιών, Κεφαλογιάννη, Χατζησημεών, Αντωνάκη, Χατζηβασιλείου, ομάδας Κουτεντάκη, ομάδας Ανδρεαδάκη, φράγμα πλακιώτισσας, ομάδας Χαλκιαδάκη, Κωσταριδάκη, ομάδας Κουτεντάκη – Κεφαλογιάννη, Κεφαλογιάννη – Νιωτάκη, Κάββαλου – Κεφαλογιάννη και Δακανάλη – Κυριακάκη.

08:00-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας, στη Βαγιωνιά στις περιοχές των αντλιοστασίων Μενεγάκη, Ρογδάκη, Παπαδάκη, Τσαγκαράκη, Μαρκουτσάκη, Ραμουτσάκη, Αθουσάκη, Καλογεράκη, Νεονάκη, Φουντουλάκη και Μακρυγιαννάκη.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

08:00-13:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στα χωριά Βενεράτο, Κεράσια, Αυγενική.Στην Ι.Μ.Παλιανής και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση