HomeHL-LifestyleSurvivor All Star: Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος, «σφαγή» για τον αγώνα δίχως τέλος

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος, «σφαγή» για τον αγώνα δίχως τέλος

Η φωτιά του Χάρου, το μπουστάκι του Βασάλου, ο πνιγμός του «Πειρατή», οι τραυματισμοί και η μάχη για την πίτσα που δεν φαγώθηκε ποτέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους συμπαίκτες του στη μπλε ομάδα που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (2/2) ήταν γεμάτο εντάσεις, τραυματισμούς και έναν αγώνα με έπαθλο πίτσες που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η ομάδα που ήταν μπροστά στο σκορ αποφάσισε να χαρίσει τη… νίκη στον ηττημένο, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε νηστικός.

Η «φωτιά» που θα άναβε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φάνηκε με το καλημέρα. Την ώρα που οι Μαχητές σχολίαζαν  μπροστά από τη φωτιά τα όσα έχουν συμβεί μέσα στην εβδομάδα με τις συνεχόμενες ήττες τους και την αποβολή των «κίκκινων» Δαλάκα-Χατζηανδρέου, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην προσπάθεια του να βάλει ξύλα χωρίς να το καταλάβει έπεσε μέσα στη φωτιά και όλοι πίστεψαν πως καιγόταν το πόδι του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας γλίτωσε τα χειρότερα και καθησύχασε τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν κοιμηθούν οι μπλε, οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Εύη Σαλταφερίδου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια… επική συζήτηση. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν η Εύη είπε στην Μαριαλένα ότι θα της αφήσει τα κλινοσκεπάσματα, με τον Κωνσταντίνο να της ζητά να του δώσει ένα μπορντώ μπουστάκι που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Μήπως θες το μαγιό;» τον ρώτησε εκείνη τη στιγμή η Εύη Σαλταφερίδου με τον Κωνσταντίνο να απαντά, «Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;», με την Μαριαλένα να του λέει ότι και να του το έδινε δεν θα χώραγε σωματικά να το φορέσει έστω και για πλάκα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση