HomeCity GuideΜουσικές παραστάσεις τον Φλεβάρη στο Cine Studio

Μουσικές παραστάσεις τον Φλεβάρη στο Cine Studio

Δείτε το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων παρουσιάζει το Cine Studio με Ελληνες δημιουργούς και γκρουπ της Ελληνικής  ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής .

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον μήνα Φεβρουάριο:

Το πρώτο Σάββατο  04 Φλεβάρη,  μας υποδέχονται με Ροκ διάθεση τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια και δρα εδώ και τώρα. Είναι ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός. Η πράξη απέδειξε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το όνομά τους. Στην συναυλία θα συμμετέχει και ο Γιώργος Ρασούλης με το γκρούπ  του παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική του δουλειά και αγαπημένες ροκ διασκευές !

Έπειτα την Παρασκευή  10 του Φλεβάρη ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ με τους Hotel Alaska  πιστός στο ραντεβου του με το κοινό της πόλης, μας  υπόσχεται μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Την επομένη το Σάββατο 11 Φλεβάρη και για πρώτη φορά στην πόλη μας ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής, με παραδοσιακή μουσική ρίζα μας παρουσιάζει την παράσταση «20 Χρόνια τραγούδια σου γραψα» από την προσωπικη δισκογραφία του ,  τραγούδια όπως  τον «Γεροπλάτανο» «Της Άρνης το Νερό» και το «Χωρίς εσένα» θα περνάει «Κάθε Φορά» τα «Διόδια» και θα φτάνει μέχρι τα πρόσφατα «Σαν Χουάν» και «Η Δική μας Σειρά.

Την  Παρασκευή 17 Φλεβάρη  η αγαπημένη  ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ, η σπουδαία Κρητικιά δημιουργός με την μουσική παράσταση «Εκεί θ’ανθίζω»  παρουσιάζοντας τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών. Μια παράσταση βασισμένη σε τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί και προσδοκούν να μας ταξιδέψουν στιχουρχικά, μουσικά και ενορχηστρωτικά.

Το Σάββατο 18 Φλεβάρη μας επισκέπτεται ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ με την παράσταση «Minimals Plugged”, μέσα από μοναδικές ερμηνευτικές και μουσικές προσεγγίσεις της δισκογραφίας του και άλλων σημαντικών δημιουργών . Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην παράσταση, μια επιλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου, το έργο του οποίου έχει προσεγγίσει με ιδιαίτερο τρόπο ο Απόστολος, από τα προηγούμενα χρόνια στην παράσταση «Σ΄ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο».

Συνοπτικά οι εκδηλώσεις :

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/02 – ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/02 – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & HOTEL ALASKA

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/02 – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ «20 χρονια… Μουσική σου έγραψα»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/02 – ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ « Εκεί Θ’ανθίζω»

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02 – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ «Minimals Plugged”

Τον Μάρτιο έρχονται οι :

Kadinelia , Γιάννης Αγγελάκας & οι 100° , Θεοδοσία Τσάτσου , Θοδωρής Κοτονιάς & Βιολέττα Ικαρη, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια) κ.α

Ωρα έναρξης 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Cine Studio –  Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177

Πληροφορίες / Τηλεφωνικές Κρατήσεις 2810823813

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων :

Ταμεία του Τεχνόπολις – Πολυτεχνείο Καφέ και Διαδικτυακά στο ticketservices.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση