HomeΚΡΗΤΗΝοσοκομείο Χανίων: 814 ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου στα εξωτερικά ιατρεία

Νοσοκομείο Χανίων: 814 ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου στα εξωτερικά ιατρεία

Τηλεφωνικά κλείστηκαν 614 ενώ μέσω ηλεκτρικής πλατφόρμας 200

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023 στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Χανίων κλείστηκαν από τους πολίτες 814 ραντεβού. Από αυτά τηλεφωνικώς κλείστηκαν 614, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού 200.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Χανίων: «Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την πρώτη ώρα κλείστηκαν στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο 59 ραντεβού, στο Δερματολογικό 27, στο Καρδιολογικό 70, στο Οφθαλμολογικό 95, στο Πνευμονολογικό 45, στο ΩΡΛ 31 ραντεβού. Το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Φεβρουάριο αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν.Χ..

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28/02/2023 οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν  ηλεκτρονικά ραντεβού (επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα chaniahospital.grεπιλέγοντας από το πεδίο e-servicesτην επιλογή e-ραντεβού), για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Σημειώνεται παράλληλα ότι και για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέχρι και τις 28/02/2023.

Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση  για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ. ή να προσέρχονται με φυσική παρουσία στη Γραμματεία Εξωτερικών Ραντεβού του Γ.Ν. Χανίων από Δευτέρα έως και Πέμπτη 09.00π.μ.έως και 14.00.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση