HomeΕΛΛΑΔΑΑναγνωστόπουλος: Στην Αλόννησο χωρίς τη Λυδία η μητέρα της Καρολάιν – Πώς αντέδρασαν οι γονείς του

Αναγνωστόπουλος: Στην Αλόννησο χωρίς τη Λυδία η μητέρα της Καρολάιν – Πώς αντέδρασαν οι γονείς του

Κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις των οικογενειών της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με μήλον της έριδος την κόρη του ζευγαριού Λυδία, με τους γονείς του καταδικασμένου πιλότου να καλούν την αστυνομία για να καταγγείλουν παράβαση του όρου επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες. Η Λυδία ωστόσο παρέμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδελφή της Καρολάιν.

Φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς, προσθέτοντας ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω». Όπως είπε το ίδιο πρόσωπο, στη γιαγιά της μικρής Λυδίας έγινε ένθερμη υποδοχή, ενώ πολλοί συμφωνούν με την απομάκρυνση της μικρής από την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ανέφερε ότι «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Μετέβησαν στο νησί και κάλεσαν την αστυνομία

Όταν οι γονείς του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έμαθαν ότι η Σουζάνα Κράουτς έφτασε στην Αλόννησο, μετέβησαν στο νησί για να διαπιστώσουν αν είχε μαζί την εγγονή τους. Δικαστική απόφαση τους δίνει το δικαίωμα να τη βλέπουν τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα.

Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της και κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, οι γονείς της Κάρολαιν φέρονται να μην άνοιξαν καν την πόρτα και να παρέπεμψαν την οικογένεια του Μπάμπη στον δικηγόρο τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση