HomeHL-SportsΗ πρώτη του Λουίς Φελίπε στον ΟΦΗ-Video-

Η πρώτη του Λουίς Φελίπε στον ΟΦΗ-Video-

Την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή του στην ομάδα, πραγματοποίησε με τον ΟΦΗ ο Λουίς Φελίπε, με τους Κρητικούς να φορτσάρουν εν’ όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Λουίς Φελίπε ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στην Κρήτη.

Οι Ηρακλειώτες προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» το ερχόμενο Σάββατο και σίγουρα τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στα υπόλοιπα θέλουν τα γκολ του Φελίπε.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης έχει ως εξής: «Με τον Luiz Phellype να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας μας, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια με μικρές εστίες σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (4/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει προγραμματιστεί για την, Πέμπτη , στις 10:30».

Διαφήμιση
Διαφήμιση