HomeHL-SportsΛουίζ Φελίπε: «Ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψω στον ΟΦΗ»-Video-

Λουίζ Φελίπε: «Ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψω στον ΟΦΗ»-Video-

Ο Λουίζ Φελίπε μίλησε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον ΟΦΗ και παραδέχθηκε πως ήταν εύκολη απόφαση για εκείνον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή και στο τέλος δικαιώθηκε για την απόκτηση του Λουίζ Φελίπε καθώς τον έκανε δικό του με ελεύθερη μεταγραφή από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

 Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος φορ έπαιξε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην ομάδα της Κρήτης, έχοντας οκτώ γκολ σε 13 ματς.Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ελληνικού κλαμπ και παραδέχθηκε ότι ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψει.

Αναλυτικά είπε «Ήμουν χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν και ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω επειδή έχω ωραία συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις από εδώ. Είμαι καλά και μου αρέσει που είμαι ξανά εδώ.

Δεν αρχίσαμε καλά τη φετινή σεζόν αλλά τώρα είμαστε καλύτερα, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και εγώ προσωπικά να πετύχω γκολ για να παίρνει η ομάδα μου νίκες.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς επειδή μου έστειλαν πολλά μηνύματα για να επιστρέψω στην ομάδα.

Για αυτό θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο και να πετύχουμε νίκες για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση