HomeHL-TOPΣβήνουν οι… ελπίδες για την 57χρονη που εξαφανίστηκε στη Βιάννο

Σβήνουν οι… ελπίδες για την 57χρονη που εξαφανίστηκε στη Βιάννο

Δεύτερη ημέρα ερευνών – Κάμερα δείχνει ότι έπεσε στη θάλασσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 57χρονης, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής από το Καστρί Βιάννου, τόσο σβήνουν οι… ελπίδες ότι είναι ζωντανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 57χρονη έφυγε από το σπίτι της αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφε «Μην με αναζητήσετε!» ενώ παράλληλα υπονοούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Αστυνομία, πυροσβεστική και λιμενικό σώμα έχουν ξεκινήσει μία τιτάνια προσπάθεια για τον εντοπισμό της 57χρονης. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρήκαν από κάμερες ασφαλείας την διαδρομή που πραγματοποίησε η άτυχη γυναίκα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 57χρονη έφυγε από το σπίτι παίρνοντας τα βατραχοπέδιλά της και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα στο Καστρί. Εκεί φαίνεται πως πέφτει στη θάλασσα κι έκτοτε χάνονται τα ίχνη της.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή με σκάφη του Λιμενικού Σώματος ενώ από ξηράς στις έρευνες εκτός από την αστυνομία συμμετέχουν και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με drones και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση