HomeHL-TOPΤον δολοφόνησε με ψαλιδάκι: Συνεχίζεται η δίκη – Στο εδώλιο η 47χρονη

Τον δολοφόνησε με ψαλιδάκι: Συνεχίζεται η δίκη – Στο εδώλιο η 47χρονη

Τι είπε ενώπιον του δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του εγκλήματος σε ξενοδοχείο στον Τσουτσουρά με μια 47χρονη Γαλλίδα να κατηγορείται πως δολοφόνησε τον σύντροφό της με ένα… ψαλίδι!

Κατά την έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη η 47χρονη στην απολογία της επέμεινε στην εκδοχή του αυτοτραυματισμού του 56χρονου συντρόφου της ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα στη 47χρονη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και το δικαστήριο της επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι.

Τη μοιραία νύχτα, άλλοι ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού και πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το σώμα του 56χρονου αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και τη 44χρονη, τότε γυναίκα, να βρίσκεται στον χώρο του υπνοδωματίου.

Το φονικό εργαλείο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ένα μικρό ψαλίδι που χρησιμοποιείται στη φροντίδα των νυχιών και το οποίο μετά την άγρια ανθρωποκτονία πετάχτηκε στο καλαθάκι του μπάνιου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση