HomeHL-LifestyleSurvivor All Star: Φωτιά στην καλύβα των Μπλε – Η Ασημίνα βρέθηκε στο δάσος με κινητό

Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα των Μπλε – Η Ασημίνα βρέθηκε στο δάσος με κινητό

Όσα θα δούμε απόψε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την πρεμιέρα του Survivor All Star, όμως όσα εξελλίσσονται στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όμως όσα συμβαίνουν στις δύο ομάδες, φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο τους παίκτες.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, η Μπλε ομάδα θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, αφού η καλύβα τους θα πιάσει φωτιά. Οι παίκτες σαστισμένοι, βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται, ενώ κάνουν προσπάθειες να τη σβήσουν.

Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης κάνει μια αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους παίκτες, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν ένας ένας.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα.

Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση