HomeHL-LifestyleΜάνος Δασκαλάκης: Αρραβωνιάστηκε με την σύντροφό του

Μάνος Δασκαλάκης: Αρραβωνιάστηκε με την σύντροφό του

Νέα σελίδα στη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα σελίδα στη ζωή του, φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους, φέρεται να αρραβωνιάστηκε με την νυν σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και της χάρισε δαχτυλίδι. Στα άμεσα σχέδια του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται πως περιλαμβάνεται και η απόκτηση παιδιού με την σύντροφό του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν, μόλις εκδοθεί το διαζύγιο, αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίζει η φύση κι ο Θεός. Όμως πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι και να είναι συνειδητοποιημένο. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι είναι τόσο καλά μεταξύ τους, που στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως μεταδόθηκε, η σύντροφός του είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και την γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε ό,τι αφορά στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναμένεται να εκδικαστεί στις 2 Ιουνίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση