HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠάνος Βλάχος: Κυκλοφορεί το άλμπουμ με τα καινούργια τραγούδια του

Πάνος Βλάχος: Κυκλοφορεί το άλμπουμ με τα καινούργια τραγούδια του

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η άλλη μεγάλη αγάπη του Πάνου Βλάχου, εκτός από την υποκριτική, είναι η μουσική. Η διαφορετική αυτή πλευρά της καλλιτεχνικής του προσωπικότητας αποτυπώνεται μέσα στο νέο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο «Χωρίς παρεξήγηση».

Ο ίδιος υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους των νέων τραγουδιών που ερμηνεύει. Στο τραγούδι «Συμπτώματα», που αποτέλεσε και τον προάγγελο της κυκλοφορίας του δίσκου συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη.

Η δισκογραφική αυτή δουλειά είναι μια νέα ιδιαίτερη, σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στο δράμα και το γκροτέσκο.

Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων τραγουδιών του Πάνου Βλάχου. Στο album συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Με τι φράγκα» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ακροατές, και αποτέλεσε το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Εκτός υπηρεσίας», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Η ενορχήστρωση η μίξη και το mastering του δίσκου έχει γίνει από τον Κώστα Παρίσση.

Παράλληλα, ο Πάνος Βλάχος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» που παρουσιάζεται με επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση