HomeHL-WorldΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση με σφυρί που δέχτηκε ο Πολ Πελόζι

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση με σφυρί που δέχτηκε ο Πολ Πελόζι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (27/1) το βίντεο από την επίθεση με σφυρί στον Πολ Πελόζι η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε πλάνα της κάμερας σώματος των αστυνομικών.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει αστυνομικούς να φτάνουν στην εξώπορτα της κατοικίας των Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο και να χτυπούν την πόρτα.

Ο Πολ Πελόζι ανοίγει και φαίνεται με έναν εισβολέα να παλεύουν για ένα σφυρί. Η αστυνομία λέει στον ύποπτο να ρίξει το σφυρί, αλλά εκείνος καταφέρνει να το αρπάξει και χτυπά τον Πελόζι στο κεφάλι. Τότε οι αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι και συλλαμβάνουν τον ύποπτο.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος Καναδός Ντέιβιντ Ντεπάπ από το Ρίτσμοντ, συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου μέσα στην κατοικία των Πελόζι αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση του Πολ Πελόζι. Είπε στους αξιωματικούς ότι κοιμόταν όταν ένας άντρας που δεν είχε ξαναδεί μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του αναζητώντας τη Νάνσι Πελόζι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 82χρονο σύζυγο της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και τον Ντέιβιντ Ντεπάπ να τσακώνονται για ένα σφυρί, αλλά ο 42χρονος απέκτησε τον έλεγχο και χτύπησε τον Πελόζι στο κεφάλι, σύμφωνα με το εξασέλιδο κατηγορητήριο.

Ο Ντεπάπ φέρεται να ήθελε να τον δέσει και να περίμενε τη Νάνσι Πελόζι να φτάσει στο σπίτι.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η οποία συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Πολ Πελόζι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος κρανίου εκτός από άλλους τραυματισμούς.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση