HomeHL-SportsΛουίς Περέα: «Προσπαθώ για το καλύτερο, χαρούμενος στην Κρήτη»

Λουίς Περέα: «Προσπαθώ για το καλύτερο, χαρούμενος στην Κρήτη»

Ο Ισπανός χαφ Λουίς Περέα έδειξε απόλυτα δικαιωμένος από την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Λυτρωτής» του ΟΦΗ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Λουίς Περέα, καθώς βρήκε δίχτυα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0.

Ετσι ο Ισπανός μέσος πέτυχε το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ και μέσω του Crete2day έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στην ομάδα.

«Ημουν λίγο απογοητευμένος μετά τις ευκαιρίες που είχα στα τελευταία λεπτά των αγώνων με Βόλο και ΠΑΟΚ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι συνέχισα να προπονούμαι, να προσπαθώ και να είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι.

Τελικά κατάφερα να σκοράρω απέναντι στον Αστέρα. Υπάρχουν κάποιες φορές για εμάς τους ποδοσφαιριστές που επειδή χάνουμε ευκαιρίες είναι εύκολο να έρθει η απογοήτευση.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Αν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, σκεφτόμουν τις δύο ευκαιρίες που είχα χάσει στα τελευταία λεπτά πιθανότατα δεν θα είχα καταφέρει να σκοράρω.

Είχα θετική σκέψη. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Είτε αυτό σημαίνει να βάλω γκολ, είτε να βοηθήσω στην άμυνα. Οπουδήποτε χρειάζεται», σχολίασε μεταξύ άλλων.

 Για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» της ομάδας στο δεύτερο γύρο ανέφερε ότι «οι φιλικοί αγώνες που δώσαμε κατά τη διάρκεια της διακοπής μας έδωσαν την ευκαιρία και το χρόνο για να δουλέψουμε με τον προπονητή, και να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Αυτό το στοιχείο έκανε τη διαφορά. Ολοι οι παίκτες είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικοί. Το να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι καλό για όλους.
Ο προπονητής μας έδωσε κατευθύνσεις.
Είδαμε video και εντοπίσαμε τα λάθη μας. Δουλέψαμε πάνω σε αυτά».
 Για τον ίδιο και το μέλλον του είπε μεταξύ άλλων πως «αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ.
Για το μέλλον δεν ξέρω. Είμαι δανεικός στον ΟΦΗ.
Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρεθώ σε μια κατάσταση που θα μπορώ να ισορροπήσω την ευτυχία και την εξέλιξη μου ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να αγωνίζομαι όσο μπορώ περισσότερο.
Η ομάδα έχει καλές εμφανίσεις, βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση και αυτό είναι καλό για όλους».

Οσο για το νησί υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί. Μου αρέσει το φαγητό και ο καιρός. Η οικογένεια μου που είχε έρθει εδώ για διακοπές τα Χριστούγεννα μου είπε το ίδιο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση