HomeHL-SportsΟΦΗ: Η αποχώρηση του Στίβενς φέρνει τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα στο… κάδρο

ΟΦΗ: Η αποχώρηση του Στίβενς φέρνει τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα στο… κάδρο

Με τον Σόνι Στίβενς να ετοιμάζει... βαλίτσες για την Ντε Χάαγκ, στον ΟΦΗ έχουν ενεργοποιηθεί για να βρουν τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών στο φετινό χειμερινό παζάρι, έχοντας ανακοινώσει τις μεταγραφές των Μοσκέρα, Μπάκιτς και Γκρόνινγκ, με την περίπτωση της απόκτησης ενός ακόμα φορ να είναι στο προσκήνιο μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Ο Λουίζ Φελίπε δείχνει να είναι ο βασικός στόχος των ανθρώπων της κρητικής ομάδας, ωστόσο η ομάδα θα ψαχτεί για ακόμα μία θέση στο ρόστερ και αυτή είναι του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα ο Σόνι Στίβενς βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τον επαναπατρισμό του για χάρη της Ντε Χάαγκ όπου θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε ακουστεί και πριν λίγες μέρες αλλά αναφερόταν στο γεγονός πως η μεταγραφή «ναυάγησε».

Εν τέλει οι όλες οι πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο έμπειρος κίπερ, κάνει τον ΟΦΗ να ξεκινάει το… σαφάρι για την εύρεση τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τον (βασικό) Χρήστο Μανδά, με το βάρος να πέφτει κυρίως στην εύρεση ενός Έλληνα πορτιέρε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση