HomeΚΡΗΤΗΜητσοτάκης στο Ηράκλειο: Ξεκινάει το πρώτο μεγάλο εργοτάξιο για το νέο ΒΟΑΚ

Μητσοτάκης στο Ηράκλειο: Ξεκινάει το πρώτο μεγάλο εργοτάξιο για το νέο ΒΟΑΚ

«Αυτή είναι η απάντησή μας στην αξιωματική αντιπολίτευση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη ήταν τα έργα που πραγματοποιούνται στον ΒΟΑΚ στο τμήμα Νέαπολης – Αγίου Νικολάου όπου έχει στηθεί το εργοτάξιο.

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την Κρήτη γιατί ξεκινάει το πρώτο μεγάλο εργοτάξιο για το νέο ΒΟΑΚ. Ένα έργο εμβληματικό, ένα έργο πνοής, ένα έργο που για μένα έχει μία ξεχωριστή σημασία για τον τόπο μου. Ένα έργο που πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή, καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε. Ουσιαστικά παραλάβαμε ένα έργο κλινικά νεκρό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτό το εργοτάξιο είναι η καλύτερη απάντηση στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Αυτό το εργοτάξιο είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί η κυβέρνηση να δώσει σε αυτήν την τοξικότητα που επιχειρεί για μία ακόμα φορά να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Όταν δεν μπορείς να πεις τίποτε για το πώς οραματίζεσαι το μέλλον τότε καταλήγεις να κάνεις το μόνο που ξέρεις, να πολώνεις και να επιχειρείς να ρίξεις τόνους λάσπη στους αντιπάλους σου. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Εμείς θα υλοποιούμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και θα μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιό μας».

aygenakhs-mhtsotakhs-hrakleio-1200

Από την πλευρά του υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εξασφάλιση της χρηματοδότηδης του συγκεκριμένου έργου λέγοντας πως «Μετά από πολλές δεκαετίες βρισκόμαστε στο πρώτο εργοτάξιο στον ΒΟΑΚ. Με τις δικές σας προσπάθειες αυτό το έργο γίνεται πραγματικότητα. Στόχος είναι να είναι έτοιμο το έργο σε τρία χρόνια. Αν δεν ήταν ο πρωθυπουργός δεν θα είχε αυτό το έργο εξασφαλίσει χρηματοδότηση».

111111111111111111111111

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ έγινε με λύρα και μαντινάδες ενώ τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

323528590_746216457102278_8908361657294583099_n

Δεύτερος σταθμός το αεροδρόμιο Καστελίου

Δεύτερος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το αεροδρόμιο Καστελίου όπου θα επιθεωρήσει τα έργα που πραγματοποιούνται.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ηράκλειο και συγκεκριμένα θα δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο δημαρχείο Ηρακλείου όπου στη 1 το μεσημέρι θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κρήτης παρουσία υπουργών και φορέων.

Η κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση