HomeΚΡΗΤΗΑστικό ΚΤΕΛ: Πετούν πέτρες και αυγά στα λεωφορεία

Αστικό ΚΤΕΛ: Πετούν πέτρες και αυγά στα λεωφορεία

Τι αναφέρει σε επιστολή του προς το δήμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στους οδηγούς τα περιστατικά επιθέσεων στα λεωφορεία του από ομάδα νεαρών.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα νεαρών φαίνεται ότι πετά αυγά και πέτρες στα αυτοκίνητά τους στην περιοχή του Τσαλικάκι για πάνω από ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του το Αστικό ΚΤΕΛ στον δήμο Μαλεβιζιου, το Σάββατο ένα λεωφορείο δέχτηκε επίθεση από αεροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή του πλευρά.

Την ίδια ώρα τονίζει «ότι αν επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όπως γνωρίζετε όλα τα λεωφορεία μας με δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Γάζι – Καβροχώρο διέρχονται από τον οικισμό Τσαλικάκη. Για χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο στον συγκεκριμένο οικισμό μια ομάδα «νεαρών» στα διερχόμενα λεωφορεία μας πετάει αβγά ή πέτρες παρενοχλώντας τη διέλευσή τους.

Αποκορύφωμα των παραπάνω το Σάββατο και στο δρομολόγιο των 16:20 Αεροδρόμιο – Γάζι μια ομάδα νεαρών με αεροβόλο όπλο έκανε επίθεση στο υπ ΄αριθμόν ΗΖΕ-6226 Αστικό Λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή πλευρά του.

Το περαστικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Πέραν αυτού σας γνωρίζουμε ότι εάν επαναληφθεί παρόμοι περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση