HomeΕΛΛΑΔΑΤσίπρας: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ

Τσίπρας: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ

Επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Χρήστο Ράμμο, πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον κ. Ράμμο προκειμένου να ενημερωθεί για τα ευρήματα της εν εξελίξει έρευνας της Ανεξάρτητης Αρχής για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας νίκησε το σκοτάδι».

Τι σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου

«Ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση του συνταγματικού του δικαιώματος να ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της έρευνας έως τώρα», σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου, επαναλαμβάνοντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία δημιουργεί προβλήματα προκειμένου να μην ενημερώσει την Επιτροπή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσει ξανά τους επικεφαλής της Αρχής στις 7 Δεκεμβρίου και είχε ζητήσει να προχωρήσει η έρευνα γύρω από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς και δημοσιογράφους.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση