HomeHL-9Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης στο Ηράκλειο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης στο Ηράκλειο

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την κάθοδο του πρωθυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την κάθοδο του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο την Τετάρτη και την Πέμπτη 25 και 26 Ιανουαρίου.

Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από πλειάδα υπουργών με πρώτη την Υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία έφθασε στο Ηράκλειο το πρωί της Τρίτης οι οποία βρέθηκε στις Αρχάνες για τις ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Μουσείο της Μεσαράς.

Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία εγκαινίασε το πρώτο με ΦΕΚ παιδοδιαβητολογικό ιατρείο στο νοσοκομείο Χανίων.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να φθάσει το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ν. Καζανζάκης του Ηρακλείου και από κει θα κατευθυνθεί στο εργοτάξιο στον ΒΟΑΚ για να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στο τμήμα Νεάπολη – Αγιος Νικόλαος.

Επόμενος σταθμός το αεροδρόμιο Καστελίου.

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Καρτερό και στη 1 μετά το μεσημέρι, θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κρήτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία υπουργών και φορέων της Κρήτης.

Στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Την Πέμπτη το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Ο κ. Μητσοτάκης θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες.

Οι υπουργοί που θα συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό

Εκτός από την Λίνα Μενδώνη και την Μίνα Γκάγκα που βρίσκονται ήδη στην Κρήτη αναμένονται να έρθουν οι υπουργοί, Υγείας, Θάνος Πλεύρης, υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Πέτσας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής κσι ο υφυπουργός Γ. Καραγιάννης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση