HomeHL-PsilaΗράκλειο – Συγκλονιστική ιστορία: Σκύλος δεν εγκαταλείπει το «νεκρό» φίλο του

Ηράκλειο – Συγκλονιστική ιστορία: Σκύλος δεν εγκαταλείπει το «νεκρό» φίλο του

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομία και υπάλληλοι του κυνοκομείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει η ιστορία δύο σκύλων στο Ηράκλειο. Το ένα κείτεται νεκρό στο οδόστρωμα στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών, και το άλλο στέκεται στο πλευρό του και δεν το εγκαταλείπει ενώ δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει.

Και τα δύο σκυλιά είχαν αλυσίδα και εντοπίστηκαν από διερχόμενο οδηγό ο οποίος ενημέρωσε τα φιλοζωικά σωματεία με την εθελόντρια Νίκη Μανολάκη να καταφθάνει στο σημείο και να προσπαθήσει να βοηθήσει. Το σκυλί όμως δεν της επέτρεπε να πλησιάσει το «φίλο» του ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομία και υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου από το κυνοκομείο.

Το σκυλί που θρηνούσε για τον φίλο του μεταφέρθηκε στο κυνοκομείο Ηρακλείου

Μία συγκινητική ιστορία ανάμεσα σε δύο τετράποδους φίλους κατέγραψε σε βίντεο η βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη Νίκη Μανωλάκη.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα  σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό -πιθανότατα από χτύπημα αυτοκινήτου- και ένα άλλο, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα του, αρνούμενο να το εγκαταλείψει.

Και τα δύο φορούν αλυσίδες.

H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε φιλόζωους και μη.

«Κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ.

Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα.

Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει.

Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαιδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι. Τον ευχαριστώ απ την καρδια μου.

Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη. Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα.

Μεγαλειο απο τα ζωα…κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν.

Και τα δυο εσερναν αλυσιδες…Αυτο ζω αυτη τη στιγμη…», έγραψε η αθλητρία στο Facebook.

Διαφήμιση
Διαφήμιση