HomePost ItΣτην κοπή πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στην κοπή πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συγχαίρει την πρόεδρο για το έργο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το έργο της Προέδρου, Ρένας Βασιλάκη, και της Διοίκησης της Παγκρητίου Ενώσεως εξήρε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τη σύζυγό του, Έλενα Μπανιά.

Εδώ η ανάρτηση του κυρίου Αυγενενάκη:

«ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΈΝΩΣΙΣ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το πιο ιστορικό και σπουδαίο πνευματικό και πολιτιστικό σωματείο της χώρας μας, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Η Παγκρήτιος Ένωσις αποτελεί σημείο αναφοράς των Κρητών. Προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την Κρήτη μας, αναδεικνύει τον πολιτισμό της και διαφημίζει το νησί και τους υπέροχους ανθρώπους του.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, Ρένα Βασιλάκη, και το Διοικητικό Συμβούλιο για την λαμπρή πορεία στο «τιμόνι» της «Παγκρήτιος Ένωσις», μετά την επιτυχία στις εκλογές του Νοεμβρίου. Μέσα από τις πλούσιες δράσεις και πρωτοβουλίες, έχουν καταφέρει να
δώσουν νέα πνοή στο σωματείο, ανεβάζοντάς το ακόμα ψηλότερα στη συνείδηση όλων.

Σύντομα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας υλοποιώντας κοινή δράση στο πλαίσιο των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023». Με πολύ όρεξη, και κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δίνουμε μεγαλύτερη δυναμική στην πολυαναμενόμενη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί
στο νησί μας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Ελλάδα και η Κρήτη μας στην καρδιά του πολιτισμού! Καλή και δημιουργική χρονιά!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση