HomeHL-9Κατονόμασε τον εγκέφαλο για τις διαδικτυακές απάτες

Κατονόμασε τον εγκέφαλο για τις διαδικτυακές απάτες

Συμπληρωματική κατάθεση από τον 37χρονο που έχει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο 37χρονος Πακιστανός που κατηγορείται ότι με τη βοήθεια και άλλων ατόμων ότι διέπραξε ηλεκτρονικές απάτες, πλαστογραφίες και άλλα αδικήματα με σκοπό το κέρδος.

Ο 37χρονος που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση έδωσε συμπληρωματική του απολογία και κατονόμασε τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Πακιστανό επιχειρηματία που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι εκείνος ο εγκέφαλος ένας ρόλος που του αποδόθηκε και βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Για την ίδια υπόθεση στο δικαστικό μέγαρο οδηγήθηκε ένας ακόμη νεαρός Πακιστανός ο οποίος μετά το πέρας της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο κύκλωμα είχαν εκδοθεί 15 συνολικά εντάλματα σύλληψης με τις αρχές να έχουν συλλάβει εννέα και να έχουν προφυλακιστεί δύο, ο 37χρονος Πακιστανός που έδωσε σήμερα συμπληρωματική απολογία και ένας 48χρονος επίσης Πακιστανός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση