HomeΕΛΛΑΔΑΦρίκη στην Κω: Πακιστανός παραδέχθηκε ότι βίασε 8χρονο πριν από τέσσερα χρόνια σε χωράφι

Φρίκη στην Κω: Πακιστανός παραδέχθηκε ότι βίασε 8χρονο πριν από τέσσερα χρόνια σε χωράφι

«Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω» είπε ο καταδικασθείς σε κάθειρξη 15 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτροπιασμό προκαλεί στην Κω η υπόθεση βιασμού του 2019 με 8χρονο αγόρι να πέφτει θύμα 23χρονου Πακιστανού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου, όπου βρέθηκε ο 23χρονος αλλοδαπός, κατά την απολογία του, αποδέχθηκε τις πράξεις του και παραδέχτηκε πως διέπραξε τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Η υπόθεση θα δικαστεί στις 6 Φεβρουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, όμως η πρώτη καταγγελία έγινε στην αστυνομία της Κω το καλοκαίρι του 2019.

Συγκεκριμένα ο δράστης κατηγορείτο για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια, πράξεις για τις οποίες στις 12 Ιανουαρίου του 2021 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, «υιοθετώντας» την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό.

Έτσι επιβλήθηκε στον 23χρονο ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη (οι δικαστές μειοψήφησαν ζητώντας να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κάθε κατηγορία), δηλαδή κατά συγχώνευση καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Κατά της απόφασης αυτής ο 23χρονος άσκησε έφεση σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr.

Ο 23χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου του 2019 οδήγησε τον ανήλικο σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι κοντά στο ΚΥΤ του νησιού και τον απείλησε για τη ζωή του. Στη συνέχεια, τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα, τον ακινητοποίησε και τον βίασε σφίγγοντάς του τα χέρια και κλείνοντάς του το στόμα.

Ο πακιστανικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση