HomeHL-GreeceΈγκλημα στη Νίκαια – Φρικιαστικές μαρτυρίες για τον 50χρονο: «Μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του»

Έγκλημα στη Νίκαια – Φρικιαστικές μαρτυρίες για τον 50χρονο: «Μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του»

Στραγγαλισμένη στο σπίτι βρέθηκε η 54χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μέθαγε, την χτύπαγε, μετά καλούσε ασθενοφόρο, μετά την ξαναχτύπαγε». Με τα λόγια αυτά, στα οποία αποτυπώνεται η φρίκη της βίας, κάτοικοι της Νίκαιας περιγράφουν την αρρωστημένη σχέση ανάμεσα στον 50χρονο συζυγοκτόνο και πατέρα ανήλικου παιδιού με την 54χρονη, θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Οι γείτονες αποκαλύπτουν περιστατικά ενδοικογενειακής βίας. Ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ ενώ είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο στο Δαφνί.

Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος, νωρίτερα, την αποτρόπαια πράξη σε βάρος της 54χρονης συζύγου του που βρέθηκε νεκρή στο ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια με σημάδια στραγγαλισμού. Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης απόφραξη της μύτης και χτύπημα στο αριστερό μάτι.

Οι μαρτυρίες

Γείτονες περιγράφουν συστηματική κακοποίηση του θύματος από τον δράστη ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 και 2019 για ενδοικογενειακή βία.

Ωστόσο, η 54χρονη δήλωνε ότι δεν επιθυμούσε ποινική δίωξη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αστυνομικοί τον έπαιρναν ακόμα και για προστατευτική φύλαξη στο Τμήμα αφού τον έβρισκαν στο δρόμο σε κατάθεση μέθης χωρίς να μπορεί να δώσει στοιχεία ταυτοποίησης.

Η ανήλικη δεν ήταν παρούσα στο τραγικό περιστατικό καθώς τη φιλοξενούσε η γιαγιά της στη Σαλαμίνα, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες είχε βιώσει άλλα επεισόδια βίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Κατά την προσαγωγή του ο 50χρονος έπαθε επιληπτική κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση