HomeHL-LifestyleΤζέρεμι Ρένερ: Έσπασε 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό – Η ανάρτηση στο Instagram

Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό – Η ανάρτηση στο Instagram

Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζέρεμι Ρένερ συνεχίζει την ανάρρωσή του, μετά το ατύχημα που είχε πριν από μερικές εβδομάδες με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο του κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα.

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μία ακόμα δημοσίευση στα social media. Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να κάνει φυσικοθεραπείες.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα, ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

Το ατύχημα

Ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά δύσκολη, ενώ είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το TMZ, το εκχιονιστικό όχημα που είχε ο ηθοποιός πλάκωσε το ένα του πόδι. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να του φροντίσει επί τόπου το τραύμα. Ο ηθοποιός της Marvel, είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις και είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση