HomeHL-GreeceΣύλληψη υπόπτου για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα

Σύλληψη υπόπτου για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε προσαγωγή και σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε η Αστυνομία  για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης, επίσης αλβανικής υπηκοότητας.

Ο νεαρός που συνελήφθη ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Η αστυνομία έχει εδώ και δύο ημέρες, εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ατόμων  που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Το χρονικό

Πυρά από δύο αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής άνδρας 47 ετών στο κέντρο της Καλαμάτας  στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Ο 47χρονος κινείτο επί της οδού Ύδρας όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες. Μετά από σύντομο διάλογο που είχαν, ακούστηκαν 1-2 πυροβολισμοί. Ο 47χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή, όμως μετά από μερικές ώρες το θύμα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) εντοπίστηκε στην περιοχή Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ η αστυνομία με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έχει συγκεκριμένους υπόπτους που αναζητά.

ertnews.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση