HomeΕΛΛΑΔΑΨευτογιατρός: Στο σπίτι του ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπισή του

Ψευτογιατρός: Στο σπίτι του ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπισή του

«Μιλάμε για μια ιστορία που είναι μύθος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο σπίτι του «ψευτογιατρού» στα Καλύβια το Σάββατο το πρωί προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σε δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι συζήτησε μαζί του τηλεφωνικά και ενημερώθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Μου εξήγησαν από πού έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία. Μου είπαν ότι πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις και πριν από λίγα χρόνια είχε ξεκινήσει μια διαδικασία εις βάρος του, η οποία κρίθηκε στα δικαστήρια, απερρίφθη μια αγωγή της και του δήλωσε ότι θα σε “καταστρέψω”», είπε ο κ. Κούγιας ενώ αναφερόμενος στο σπίτι του ψευτογιατρού, είπε ότι δεν είναι όπως παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ.

«Μιλάμε για μια ιστορία που είναι μύθος»

«Είναι ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τμ. Το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο είναι αυτό, δεν υπάρχει ούτε ευρώ σε καταθέσεις. Το αυτοκίνητο που έχουν είναι μοντέλο του 1999. Με πολύ μεγάλο κόπο σπούδασαν τα παιδιά τους», ανέφερε.

«Μου έδωσαν έναν κατάλογο με εκατοντάδες ανθρώπους που είναι έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του κυρίου που είναι φυσικοθεραπευτής. Έχει φωτογραφίες με φυσικοθεραπείες στον Τσιτσιπά και άλλους πρωταθλητές, τον συνέστηναν επίλεκτοι γιατροί ως εξαίρετο φυσικοθεραπευτή. Εδώ και χρόνια λόγω προβλημάτων από καρκίνο, δεν εργάζεται. Δηλαδή μιλάμε για μια ιστορία που είναι μύθος», είπε κ. Κούγιας, και πρόσθεσε ότι ο Γερμανός συνεργάτης του είναι επίλεκτος γιατρός στη χώρα του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο 66χρονος διετέλεσε για χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν 100άδες αθλητές και πρόσωπα με αξιοπιστία που αν χρειαστεί θα καταθέσουν υπέρ του.

Η εικόνα των χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει πουθενά, είπε χαρακτηριστικά. «Περιμένω την κλήση από την Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης για να δώσουμε εξηγήσεις, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κλήση ούτε για να κληθεί ως ύποπτος», υποστήριξε ο κ. Κούγιας.

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτή η υπόθεση, νέα υπόθεση ψευτογιατρού, Πισπιρίγκου, Λιγνάδη. Έχω άλλη αισθητική και άλλες δυνατότητες στη δουλειά μου», ανέφερε.

Οι κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, πρόκληση σωματικών βλαβών και απάτη κατ’ εξακολούθηση τόσο στον φυσιοθεραπευτή από την Αθήνα, ο οποίος προσποιούνταν τον νευρολόγο όσο και σε βάρος του Γερμανού γιατρού.

Συνολικά κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις θανάτων, ενώ άλλες περιπτώσεις είναι σε απόπειρα. Ως συνεργός του κατηγορείται ηλικιωμένος γιατρός από τη Γερμανία, που τον βαρύνουν οι ίδιες πράξεις, όπου φέρεται να έστελνε τα θύματά του για τη δήθεν πρωτοποριακή θεραπεία, για την οποία ζητούσε οικονομικά ανταλλάγματα. Το κέρδος που κατηγορούνται ότι αποκόμισαν από τον καθένα ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση