HomeΕΛΛΑΔΑΟικονόμου σε Τσίπρα: Οι ανεξάρτητες αρχές δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές

Οικονόμου σε Τσίπρα: Οι ανεξάρτητες αρχές δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές

Βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή ανάρτησή του για τη νέα επιστολή Ράμμου έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως «οι ανεξάρτητες αρχές δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε, με αφορμή το σχόλιο του κ. Τσίπρα, πως «οι Ανεξάρτητες Αρχές, για να είναι ανεξάρτητες, δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές ούτε ερμηνευτές των απόψεών τους, πόσω μάλλον όταν αυτοί είναι αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων».

«Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα κανόνων και αρχών, που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να τηρούμε απροϋπόθετα και απαρέγκλιτα. Πάντως, η εμπειρία θα έπρεπε να είχε διδάξει τον κ. Τσίπρα ότι κάθε φορά που η Δικαιοσύνη φέρνει στο φως την αλήθεια, βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νέα επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε μία ανάρτηση στο Twitter, όπου ανέφερε πως «στη νέα επιστολή του ο κ. Ράμμος ξεκαθαρίζει: Υποχρεούται να ενημερώσει Βουλή-αρχηγούς, ακόμη και με τον νόμο της ΝΔ. Οι εκθέσεις των ελέγχων έχουν ήδη εγκριθεί από ολομέλεια ΑΔΑΕ. Άρα, ανούσια η προσπάθεια της ΝΔ. Είτε τον καλέσουν είτε όχι, το παρακράτος θα αποκαλυφθεί».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση